Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~niegrzeczna niezalogowany
21 grudnia 2011r. o 10:50
witam moją byłą liderkę pania Wiesławę L. po tym jak zostałas liderem chyba ci się w głowie pomieszało TY będziesz wiedziała o czym piszę nie przedłużyłaś mi umowy choć pracowałam dobrze wyrabiałam się w czasie umiałam robić poprawki itp.nie przedłużyłaś mi umowy ponieważ się do ciebie nie usmiechałam i nie rozmawiałam z Tobą. dla ciebie nie ważne jak się szyje liczy się tylko to czy ktoś się do ciebie podlizuje czy nie a ja nie jestem dupolizem .moim zdaniem i nie tylko moim nie nadajesz się na lidera i nie jesteś obiektywna.Nie masz szacunku u pracowników jako kierownik i AUTORYTETU a to jest podstawa na takim stanowisku .Nie przedłużasz umów osobą których nie lubisz,ale w pracy chyba nie o to chodzi? jak myślisz a może się myle bo ty wprowadziłaś nowe zasady" NIE WAŻNE JAK SZYJESZ WAŻNE ŻEBYŚ SIE DOBRZE PODLIZAŁ DO MNIE"Dla mnie pokazałaś że możesz nie przedłużyć mi umowy ale tylko tyle bo moje zdanie o tobie się nie zmieni lepiej załuż to czerwoną czapeczkę bo kierownik to z ciebie żaden i dobrze o tym wiesz i nie uśmiechaj się tak fałszywie bo dziewczyny nie są tak głupie jak sobie myślisz i swoje o tobie myślą ps.jak się uśmiechasz schowaj te swoje ząbki bo nie ma czym się chwalić!!!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam i życzę miłej pracy w tbai
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
21 grudnia 2011r. o 19:12
Jak byś nie była taką wrednia suczą dla dziewczyn które uczyłaś, to byś pracowała dalej. Ja szyję linkę obok ciebie i wiem co się u ciebie działo, jak dziewczyny na ciebie narzekały.Najlepiej zrzucić na kogoś winę a warto też popatrzyć na siebie, czy było wszystko ok! Bo wyrabianie się w czasie i umiejętność robienia poprawek to żaden fenomen :/
~ niezalogowany
22 grudnia 2011r. o 9:58
hahahaha :| koleżanka poszalała! Było trzeba miec szacunek do innych ludzi a byś na pewno pracowała!
~:) niezalogowany
23 grudnia 2011r. o 22:06
Jak to sie powszechnie mowi:Kazdy jest kowalem swojego losu!! Pani Wiesia jest jaka jest, ale na pewno nie miala ona az tak decydujacego zdania zeby nie przedluzyli ci umowy.Wiem, ze bylo wiele skarg na ciebie od twoich pobliskich kolezanek.Nie słynełas z dobrej opinii, wrecz przeciwnie.A ze kilkakrotnie zmianialas stanowisko i operacje to tez o czyms swiadczy.Wiec nie zrzucaj winy na Wiesie-popatrz na siebie.Wiesia ma swoje wady i ty i kazdy z nas.A dziewczyny zaczna teraz pracowac w milszej atmosferze bez ciebie.Pozdrawiam!
~ niezalogowany
24 grudnia 2011r. o 10:50
Popieram koleżankę ;)
~szwaczka niezalogowany
29 grudnia 2011r. o 16:56
Mnie w tej pracy denerwuje jedno to że skoczkami zostały osoby które wogóle nie potrafią szyc i przez takie własnie osoby my szwaczki nie mozemy spokojnie wyjść do toalety ponieważ po powrocie jestesmy np. o 3 sztuki do tyłu a sztuki które poszły na setke są źle uszyte , na szwalni pracuje dużo kobiet które mają staz kilku bądz kilkunastu lat szycia i takie osoby powinny zostać skoczkami bo miałybysmy wtedy pomoc a nie tak jak teraz że skoczkami się zostaje bo ma się plecy bądź lizało się dupe komo trzeba to jest żałosne i aż dziwne że jeszcze nikt sie takimi osobami nie zajoł! Niektórym skoczką w naszej firmie powinno dać się kawałek materiału i wysłać na tyły żeby uczyły się robić poprawki bo nawet tego nie potrafią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~TIBIEJAJ niezalogowany
29 grudnia 2011r. o 21:38
~szwaczka napisał(a): Mnie w tej pracy denerwuje jedno to że skoczkami zostały osoby które wogóle nie potrafią szyc i przez takie własnie osoby my szwaczki nie mozemy spokojnie wyjść do toalety ponieważ po powrocie jestesmy np. o 3 sztuki do tyłu a sztuki które poszły na setke są źle uszyte , na szwalni pracuje dużo kobiet które mają staz kilku bądz kilkunastu lat szycia i takie osoby powinny zostać skoczkami bo miałybysmy wtedy pomoc a nie tak jak teraz że skoczkami się zostaje bo ma się plecy bądź lizało się dupe komo trzeba to jest żałosne i aż dziwne że jeszcze nikt sie takimi osobami nie zajoł! Niektórym skoczką w naszej firmie powinno dać się kawałek materiału i wysłać na tyły żeby uczyły się robić poprawki bo nawet tego nie potrafią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Popij i przełknij, taka moja rada, tak właśnie odbywają się awanse nie tylko na szwalni i nie tylko na skoczków... Wybiera się marionetki i ludzi, którzy tylko będą się słuchać i wykonywać polecenia, niespecjalnie wartościowi są tak na prawdę, tez nie wiele potrafią jak sama zauważyłaś. Wszechobecne ziomalstwo na stołkach. UPRZEDZĘ! NIE, to nie zazdrość, tylko ból, że takie muppety wspinają się (na swój sposób) do góry. Myślałem, że liderom przydadzą się posiadający wiedzę, wartościowi dla produkcji skoczkowie itd. Ale najwyraźniej wolą bez... :|
~ niezalogowany
30 grudnia 2011r. o 22:53
Masz rację, są już czerwone kartki za nie poprawne szycie...
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza