~~Terra napisał(a):Ktoś napisał: ~~co za PISi qtas napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Franek napisał(a): Pierwszy krok Koalicji Pazernych to powołanie z inicjatywy Donaldinio 3 komisji śledczych przeciwko partii, która wygrała wybory. Proponuję 4 w sprawie Tuska . Ta zajęłaby się jego działalnością szkodzącą Polsce i rozwiązaniem afer mających miejsce w czasach gdy był premierem.
Wasze 8 lat to za malo ???
Kiedy będzie koronacja Tuska na monarchę?
Zaraz po tym jak zmienicie uchwałę anty LGBT i przyjedzie do was Kaczyński.
~~und z córkami napisał(a):Ktoś napisał: ~~Terra napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~co za PISi qtas napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Franek napisał(a): Pierwszy krok Koalicji Pazernych to powołanie z inicjatywy Donaldinio 3 komisji śledczych przeciwko partii, która wygrała wybory. Proponuję 4 w sprawie Tuska . Ta zajęłaby się jego działalnością szkodzącą Polsce i rozwiązaniem afer mających miejsce w czasach gdy był premierem.
Twój Śmiszek Biedroń jest przy władzy,niech ci zmienią
~~Ciemnofioletowy Mieczyk napisał(a): W Gromadce to jest jeszcze chyba PZPR
~~Fioletowy Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: ~~und z córkami napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Terra napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~co za PISi qtas napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Franek napisał(a): Pierwszy krok Koalicji Pazernych to powołanie z inicjatywy Donaldinio 3 komisji śledczych przeciwko partii, która wygrała wybory. Proponuję 4 w sprawie Tuska . Ta zajęłaby się jego działalnością szkodzącą Polsce i rozwiązaniem afer mających miejsce w czasach gdy był premierem.
Nie jest tylko ,,są''. Rząd PISu nic nie ma do gminnych uchwał ,mi niczego nie trzeba zmieniać ,spytaj swojej matki czy jestem niezły w te analne klocki.
~~ANALityk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fioletowy Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~und z córkami napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Terra napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~co za PISi qtas napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Franek napisał(a): Pierwszy krok Koalicji Pazernych to powołanie z inicjatywy Donaldinio 3 komisji śledczych przeciwko partii, która wygrała wybory. Proponuję 4 w sprawie Tuska . Ta zajęłaby się jego działalnością szkodzącą Polsce i rozwiązaniem afer mających miejsce w czasach gdy był premierem.
Nie jest tylko ,,są''. Rząd PISu nic nie ma do gminnych uchwał ,mi niczego nie trzeba zmieniać ,spytaj swojej matki czy jestem niezły w te analne klocki.
tFoja też tam była
~~Druh napisał(a): Strażacy z OSP Gromadka szykują się do odbioru remizy. Wreszcie doczekaliśmy się tego o czym tak długo marzyliśmy.