~~wystarczy nie kraść napisał(a):Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Tusk i jego koalicjanci drastycznych cięć dokonają po jakimś czasie , wtedy obywatele przejrzą na oczy.
Podniosą również wiek emerytalny, myślę, że jakeś 2 lata.
Ludzie chcieli zmian więc będą je mieli, a ja sobie spokojnie na to popatrzę, jak nie chcą żebym uczciwie pracował to przejdę do szarej strefy.
Po co koryciarzom moje podatki, twierdzą, że oni na siebie zarabiają, więc niech tak będzie.
Przestań się mazać, jeszcze tylko 2 dni.
~~Pionier napisał(a):Ktoś napisał: ~~wystarczy nie kraść napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Tusk i jego koalicjanci drastycznych cięć dokonają po jakimś czasie , wtedy obywatele przejrzą na oczy.
Podniosą również wiek emerytalny, myślę, że jakeś 2 lata.
Ludzie chcieli zmian więc będą je mieli, a ja sobie spokojnie na to popatrzę, jak nie chcą żebym uczciwie pracował to przejdę do szarej strefy.
Po co koryciarzom moje podatki, twierdzą, że oni na siebie zarabiają, więc niech tak będzie.
Przestań się mazać, jeszcze tylko 2 dni.
I co? w czym upatrujesz nadzieję ? będzie jak do 2015
czyli bordello bum bum
To już jest koniec nie ma już nic
Jesteśmy wolni możemy iść
To już jest koniec możemy iść
Jesteśmy wolni bo nie ma już PIS.
~~Szymon napisał(a): Boże, chroń nas przed .takim premierem jakim miałby być ewentualnie ten ,którego planuje wcisnąć nam autobusowa partia Marszałka Sejmu, PO i inne partie kanapowe tej tzw. Koalicji. Wysłuchaj nas Panie.
~~Panie napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szymon napisał(a): Boże, chroń nas przed .takim premierem jakim miałby być ewentualnie ten ,którego planuje wcisnąć nam autobusowa partia Marszałka Sejmu, PO i inne partie kanapowe tej tzw. Koalicji. Wysłuchaj nas Panie.
Słucham cię Szymon i wiesz co ci powiem ?, a idi ty na xuj.
~~Zielonkawobrązowy Klon napisał(a): Nie panie. Idi ty na xuj to typowo ukraińskie pozdrowienie.