Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomóżmy Dominikowi - Zbierajmy plastikowe nakrętki na rehabilitację.

3754
#iwetka20 nieaktywny
21 października 2011r. o 21:58
milek5 napisał(a): Ja mam duży worek nakrętek. Gdzie można je oddać?

Możesz nawet do mnie jak będziesz w Bolesławcu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 października 2011r. o 9:58
temat do góry :)
5891
#MAMA.DOMINIKA nieaktywny
25 października 2011r. o 10:21
Witam,12 listopada wyjeżdżam z Dominikiem na turnus rehabilitacyjny i przez 2 tygodnie nas nie będzie więc jeśli ma ktoś nakrętki to proszę dać mi znać to postaram się odebrać do wyjazdu.Od 12 do 26 listopada będzie można przywozić do auto myjni na ul.II Armii Wojska Polskiego.Pozdrawiamy wszystkich zbierających.

~ niezalogowany
25 października 2011r. o 10:31
W Kid's academy jest mnóstwo nakrętek, posimy o odebranie :]
5891
25 października 2011r. o 11:21
Dobrze,dziś odbiorę.Dziękujemy :)

2945
Mgosia
25 października 2011r. o 19:01
:)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2087
#Wikunia nieaktywny
25 października 2011r. o 23:07
MAMA.DOMINIKA napisał(a): Witam,12 listopada wyjeżdżam z Dominikiem na turnus rehabilitacyjny i przez 2 tygodnie nas nie będzie więc jeśli ma ktoś nakrętki to proszę dać mi znać to postaram się odebrać do wyjazdu.Od 12 do 26 listopada będzie można przywozić do auto myjni na ul.II Armii Wojska Polskiego.Pozdrawiamy wszystkich zbierających.

u nas już worek dość zapełniony :) prosiłabym od razu pusty na wymiane :D

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
5891
26 października 2011r. o 11:22
Postaram się odebrać do końca tygodnia.Pozdrawiam.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza