Pomóżmy Dominikowi - Zbierajmy plastikowe nakrętki na rehabilitację.
#MAMA.DOMINIKA nieaktywny 10 listopada 2011r. o 10:41
Przedszkole nr 4 na ul.Sądowej jutro organizuje przedstawienie dla Dominika :)
Dzieciaczki nazbierały też bardzo dużo nakrętek i ciągle zbierają.
My w sobotę wyjeżdżamy na turnus i 2 tygodnie nas nie będzie,jeśli ktoś będzie chciał przywieźć nakrętki to może zostawić je w auto myjni na ul.II Armii Wojska Polskiego.Pozdrawiamy .
Dopisane 08.11.2011r. o godz. 08:58:
W nakrętkach które sortowałam znalazłam klucz z breloczkiem z napisem ,,poczta",może ktoś przez pomyłkę wrzucił.Jeśli tak to proszę o kontakt.
Dopisane 08.11.2011r. o godz. 20:32:
Dziękujemy dzieciom i wychowawcom z przedszkola nr.4 za piękne przedstawienie dla Dominika i za pamiątkę wykonaną przez dzieci.Dominik był bardzo zadowolony i cieszył się że mógł się pobawić z dziećmi.Pozdrawiamy :)
~Katarzyna niezalogowany 10 listopada 2011r. o 12:09
Mam pytanie:
Czy obecne zbieranie nakrętek przysłużyło się w jakikolwiek sposób Dominikowi?
Proszę powiedzieć jaki rodzaj pomocy otrzymał Dominik przez nakrętki?
Czy to jest np nowy wózek, czy pomoc finansową?
Jestem bardzo ciekawa, tak się zastanawiam co dokładnie daje zbieranie korków od butelek.
#MAMA.DOMINIKA nieaktywny 10 listopada 2011r. o 18:53
Tak,Dominik ma opłacone rehabilitacje za pieniądze uzyskane ze sprzedaży nakrętek.Firma która od nas je skupuje przesyła za nie pieniądze do Stowarzyszenia ,,Ziemia Bolesławiecka",ja im dostarczam rachunki za rehabilitacje a oni je opłacają.Bardzo nam to pomaga,obecnie miesiąc rehabilitacji kosztuje 900 zł.To jest bardzo duży koszt i bez tego nie dalibyśmy rady.Dziękujemy wszystkim którzy nam pomagają w zbieraniu nakrętek,wydaje się że to nic takiego ale bardzo pomaga.Pozdrawiamy serdecznie.
Mój synek zanosi niemalże codziennie do Przedszkola nr 4.
Wyjście z domu bez kilku nakrętek nie wchodzi w grę ;-) , a jak zapomni to z klatki każe mi się wracać... Hehe..
Pozdrowienia dla Dominika - ostatnio na turnusie w Rusinowicach udało nam się poznać waszego kolegę Kubusia z Tychów ;-)
#MAMA.DOMINIKA nieaktywny 15 listopada 2011r. o 13:12
Dzięki Wam Dominik teraz jest na turnusie rehabilitacyjnym nad morzem,dzielnie ćwiczy i spaceruje po plaży.Pozdrawiamy z Mielna. :) [img=1321359158_wjk944b.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.