Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomóżmy Dominikowi - Zbierajmy plastikowe nakrętki na rehabilitację.

2087
#Wikunia nieaktywny
27 października 2011r. o 23:06
:) będziemy czekały :)

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5891
#MAMA.DOMINIKA nieaktywny
3 listopada 2011r. o 17:05
Podziękowania dla szkoły podstawowej nr 3 oraz dla szkoły w Iwinach i Warcie Bolesławieckiej za kolejną porcję nakrętek. Mamy już kolejne 2 tony :) Dziękujemy i zbieramy dalej.

Dopisane 03.11.2011r. o godz. 17:05:

Dziękujemy bardzo dzieciom i wychowawcom z przedszkola w Iwinach za zebrane nakrętki oraz pani ze sklepu w Provicie za przywiezienie .Serdecznie dziękuję Ani .K za kolejną porcję nakrętek :)

~Seidhe niezalogowany
3 listopada 2011r. o 19:04
Próbowałam sie do Pani dodzwonic jak byłam w B-c:(. Specjalna przesyłka z Gdyni z naszego biura czeka na Pania;) Nie jest tego dużo ale zbierało cale biuro z myślą o Dominiku.
5891
3 listopada 2011r. o 19:16
Proszę podać numer do siebie to zadzwonię,możliwe że akurat wtedy nie mogłam odebrać telefonu.Pozdrawiam.

~Mati niezalogowany
4 listopada 2011r. o 8:47
Witam, mam moze ze 2 kg nakretek po coli "zapunktowani" niektore sa ubrudzone czy to nie bedzie przeszkadzalo ? Bo sa ze tak powiem z odzysku...
5891
4 listopada 2011r. o 10:33
~Mati napisał(a): Witam, mam moze ze 2 kg nakretek po coli "zapunktowani" niektore sa ubrudzone czy to nie bedzie przeszkadzalo ? Bo sa ze tak powiem z odzysku...

Tak mogą być.

Dopisane 04.11.2011r. o godz. 10:33:

Serdeczne podziękowania dla Carrefour a szczególnie dla pani Ani i pana Łukasza za nakrętki oraz paczkę ze słodyczami dla moich dzieci.Serdecznie pozdrawiam.

~ niezalogowany
5 listopada 2011r. o 9:01
MAMA.DOMINIKA napisał(a):
~Mati napisał(a): Witam, mam moze ze 2 kg nakretek po coli "zapunktowani" niektore sa ubrudzone czy to nie bedzie przeszkadzalo ? Bo sa ze tak powiem z odzysku...

Tak mogą być.Dopisane 04.11.2011r. o godz. 10:33:Serdeczne podziękowania dla Carrefour a szczególnie dla pani Ani i pana Łukasza za nakrętki oraz paczkę ze słodyczami dla moich dzieci.Serdecznie pozdrawiam.

w takim razie w wolnej chwili zadzwonie do pani i podrzuce :)
~ niezalogowany
5 listopada 2011r. o 16:32
Dr Arne Elsen w Hamburgu, uzdrawia za darmo, w imieniu Jezusa Chrystusa. Ludzie sa uzdrawiani z roznych chorob w roznym stadium choroby.Zadaniem pacjeta jest tylko dziekowac Panu Jezusowi i chwalic Pana Jezusa. Dokladny adres kliniki jest na internecie. Chyba lepiej zadzwonic i upewnic sie ze Dr Elsen bedzie. Nie wiem czy potrzeba sie umawiac, ale podobno kolejki sa dlugie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza