Przypominam Luckiego - psa ,który uciekł od śmierci .............................Może ktoś chciałby mu zapewnić dom , chociażby tymczasowy , do chwili uprawomocnienia się wyroku sądowego .......
Termin rozprawy za ok 2 mies.
To niezwykle przyjacielski i ufny pies.
Mimo wszystko :| :| - nadal ufa LUDZIOM....... :| :| :|
[img=1315001642_l0spwl4.jpg]
Dowiedziałam się dziś ,że psy idą do adopcji ,dzięki Straży M. między innymi , a nie z naszych ogłoszeń i naszych starań , od 2 lat .......
Możemy odowodnić ,bo mam zapisane , gdzie, kiedy i dokąd dany pies poszedł do adopcji .
i ile z naszych ogłoszeń ,czy za naszą sprawą .
Wykupujemy tez ogłoszenia .
To jest mocno niesprawiedliwe nie fair . :| :|
To nie może t ak być .
Poza tym wiele psów nie było by w stanie isć do adopcji ,bez naszej dla nich pomocy i wyprowadzeniu ich z lęków i wycofania ., czy agresji .ze strachu np .........
Będe musiała chyba naglośnić parę spraw , jeśli się Nas tak traktuje ....jak małe dzieci , co najmniej........
~Miłosniczka zwierząt niezalogowany 3 września 2011r. o 21:37
To jakaś paranoja, dlaczego nie pozwalają na spacery? czy ktoś może mi wytłumaczyć? W naszym mieście to norma, że instytucje podległe UM przypisują sobie zasługi. Radzę ignorować i robić swoje,
powodzenia
Nie mam y wstępu do psów ..na razie..
Nie ma powodu ,aby psy ,które nie maja problemów behawioralnych , jak Tygrys (brak kastracji) ......
I p ies na obserwacji nie wychodziły na spacery .
Ale ja nie mam zamiaru odpowiadać za czyjeś błędy .
Mogę tylko za swoje własne ..........
oczywiście Tygrys potrzebuje fachowego szkolenia .. bo sie tu zmarnuje , albo się go pozbędą w końcu ...........
Ja mu zapewniałam minimum - spacery . Zaczęłłam powolutkie jego oswajanie od kilku mies.
Ale to o wiele za mało..
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.