Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~ana niezalogowany
1 września 2011r. o 22:07
Brunuś to jeszcze dziecko psie ...czeka na domek .
Były tel. z ogloszeń ,ale ni8kt potem nie przyjeżdżał .. ......widać to nie Te domki................ .. :| [img=1314907660_yzaakfz.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ana niezalogowany
1 września 2011r. o 22:10
Maks -przeuroczy , przyjacielski , niesamowity pies .......
będzie wspaniałym towarzyszem . ........[img=1314907803_99fx6yi.jpg]
~ana niezalogowany
1 września 2011r. o 22:13
Kochany Brunuś jeszcze.........[img=1314907971_ck8gph4.jpg]
6840
#aniolka12 nieaktywny
1 września 2011r. o 22:14
~ana napisał(a): No własnie nie zawsze się udaje , tak , jak by się chciało .
;( :|

Ale się starasz i to się liczy i to jest najwazniejsze!
Wkoncu to nie od ciebie wszystko zalezy;]
Ty tylko pomagasz (chociaz to za mało powiedziane)
I nie mozesz sie winic za to czego sama nie mozesz osiagnac!;)
Powodzenia!
~Miłośniczka zwierząt niezalogowany
1 września 2011r. o 22:20
Nie bardzo rozumiem, zabroniono spacerów z pieskami, niemożliwe!
zabrano zwierzaczkom jedyną radość? niemożliwe! napiszcie, że to nieprawda, proszę
~ana niezalogowany
1 września 2011r. o 22:35
Mam nadzieję ,ze jakoś nam się uda ,.........
One muszą mieć kontakt z ludżmi ...
Zaczynają wyć nawet .czego przed tem nie było .., obgryzają budy ...trudno mi to pisać ;( .....
~ana niezalogowany
1 września 2011r. o 22:45
Nie pozna się charakteru psa ,nie wychodząc z nim na spacer i nie mając kontaktu z psem ..
Takie psy , jak Tygrys np. muszą być też kastrowane - On jest sfrustrowany , a teraz jeszcze siedzi w klatce ..
Miał prawo okazać swoje niezadowolenie ., to instynkt ..i stres .
Ja z nim wychodziłam rok czasu ok. - znam go jednak trochę . ale to jest pies ,ma prawo do swoich tylko sobie znanych zachowań . On miał ciężkie przejścia . Został pogryziony przez innego psa .............
Nie można go tak zostawić i ja go nie zostawię .....
~Miłośniczka zwierząt niezalogowany
2 września 2011r. o 23:24
Myślę, że osoby dorosłe same powinny decydować, czy chcą wychodzić z pieskami na spacery, na pewno nie urzędnik, wierzę, że nie uda im się pozbawić piesków i wolontariuszy tej przyjemności, powodzenia
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza