I co z tego że mają lepszą karmę? My je kochaliśmy jak własne! Tam był stary Murzynek, który pewnie ciężko zniósł podróż kilkuset kilometrów! Mam nadzieję, że dowiemy się gdzie jest nasz Kajtuś,Misiu, Papi, i MURZYNEK ;(
nie wiem ,kto mnie chce uspokoic ,ale dziękuję i za to teraz ............
ale jestem zdania Murzynek był za stary ,aby jechać w tak dlugą podróż ...... ;(
podam nr. tel .swój , proszę niech ta osoba zadzwoni może do mnie ................ :| :|
Dziś nawet nie pozwolono mi ich zobaczyć .
;(
tragedia .. budy poobgryzane .
Maks -mix owczarka wariuje ..biedny rozwala miski ,jedzenia ...lLucky w duzym stresie , trzęsie się . Bardzo schciały ze mną na spacer ;( ;( .a ja mogłam tylko przez kraty je wygłaskać , łącznie z Tygrysem .
Bardzo niegrzeczne mnie potraktowano ..
gdy rozmawiałam z pracownicą Z,pLANU zwrócono mi uwagę , ze absorbuję pracownika !/. Równie dobrze mogłyśmy o kwiatkach rozmawiac ,bo bywam klientem sklepu ..takze ....
proszę mi odpowiedzieć , czy osoba ,która wywozi nasze psy z Bolesławca posiada paragraf. 11 . -nadal nie ma odpowiedzi na to pytania , a wiele razy pytałam już
Bez tego paragrafu nie można zajmować się adopcjami zwierząt za granicę .- to PODSTAWA bezpieczeństwa TYCH psów.
Wiem ,ze 1 pies był W Z.P tylko 3 dni!.- wymagana jest kwarantanna min 2 tyg.
i jak ja mam ufać ,gdy łamane są podstawowe przepisy !.
nikt nas nie uprzedzał, nic .psy znikają ...a ja im robię w przeddzień jescze ogłoszenia !1 - więc po co .Po co wykupujemy ogloszenia też ,. , skoro nikt nas o niczym nie informuje , przed faktem .
Ma dość traktowania nas , jak dzieci .........
Czekam na odpowiedż .
i na informacje o poprzednich psach - wywiezionych do Niemiec .
Nie wyobrażam sobie Murzynka , po tak długiej jeżdzie i w nie znanym mu , obcym otoczeniu i bez znajomych ludzi , których poznawał po węchu i się od razu uspokajał lub cieszył ......
Na jakiej podstawie mam wierzyć - brak takich podstaw .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.