a kto konkretnie / ., BO jakoś w JELENIE J nie mam rozeznania ..
We Wrocławiu jest np Marcin Wierzba , happy Dog , nie wiem ..kto byłby najodpowieniejszy ..
no i cennik patrzę też ..Znasz tą osobę z Jeleniej / ? ..to behawiorysta ?, szkoleniowiec ..
O Panu Marcinie słyszałam wiele dobrego. Koleżanka we Wrocławiu chodziła z swoim psem do tego Pana. Nie znam żadnych szczegółów na temat tej osoby z Jeleniej Góry. U nas w Urzędzie słyszałam rozmowę na temat propozycji szkoleń dzieci w naszych przedszkolach. Jest to jakiś program unijny dotyczący agresywnych psów. Postaram się coś bliżej dowiedzieć.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.