Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

8195
#ana.u nieaktywny
25 grudnia 2011r. o 22:07
wszystkie posty Toij.sieńki są nie na temat wydaje mi się z całym szacunkiem do moderatora .
:| :|

Zmoderowano 25.12.2011 godz.22:12 - powód: Nie wszystkie posty TOjsienki są nie na temat.
Któryś z moderatorów, który usuwał wcześniej posty, widocznie uznał, że te, które zostały są związane z tematem.
Tak samo Twoje. (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
25 grudnia 2011r. o 22:11
Ano, obie robicie to samo ..ząb za ząb.. a jak to się ma co do pomocy zwierzakom to już się nawet nie wypowiem. Ale w każdym bądź razie to się rozmija z pierwotnym założeniem tematu . Może trochę więcej życzliwości, nie tylko do zwierząt :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
8195
#ana.u nieaktywny
25 grudnia 2011r. o 22:47
Gosiu M.
to że jeste s znajomą Toj, sieńki nie interesuje mnie .
Nie widzisz różnicy w tych wpisach .?1!

Zapominasz chyba kto ma prowadzić ten wątek . .
i kto się zajmuje psami w Zieleń Plan i nie tylk o tam .
kto udostępnia im domy tymcz. kto je ogłasza, kto szuka im sponsorów , szkoleniowcow itd. ..............................
Jestem zszokowana nieco .

Zapominasz tez kto zaczął wpisy mijające sie z tematem i obrażające mnie i innych .

Nie pozwolę na obrażanie i pisanie nie prawdy o mnie i moich psach np. ,czy na obrażanie innych osób ,odwiedzających wątek!!.
...
TA OSOBA wdarła sie na watek ze swoimi nieuzasadnionymi pretensjami i obrażaniem ludzi .
:/ jej pies Miki był puszczany bez nadzoru ..zrozum to !,nie wiesz o co chodzi ,co robimy i ile nas to kosztuje ,nie nie finansów ,ale wkładu ile musimy brać na swoje bark i przykrości i i ile załatwiać , tak te psy i inne miały nieco lepiej .
3 razy Go przyprowadzałam pod jej do domu , ostatnio także ..ale nikogo nie było .-nic nie skutkowaly nasze prośby i starania ,aby pies nie był wypuszcany bez nadzoru ,na ruchliwe ulice!.- wtedy zostaje już inna droga postępowana ,niestety..przykro mi ..
Pies był caly mokry ,zmęczony i zestresowany .
świadkowie mówili ,ze caly czas tak biega .
Wybavczcie ,ale szlak mnie trafia ,gd y tak się postępuje i bezczelnie zaciemnia sytuację i kłamie .

Należało od razu mooderować temat .
ale tu panują jakieś dziwne zwyczaje i brak obiektywizmu .Przemyśl to Gosiu M.
ATy stawiasz mnie na równi z osobą ,która ma pretensje o to ,że ratowałam jej psa przed kołam ii samochodu!! -

A teraz pozostawiam temat , oczywiście nie psy Toj, sieńce.

Dopisane 25.12.2011r. o godz. 22:45:

żegnam to niesprawiedliwe ,dla ludzi Forum .

Dopisane 25.12.2011r. o godz. 22:47:

Nic nie wiesz o omojej życzliwości dla ludzi ,ale nie dla ich bezczelności i chamstwa .
2945
Mgosia
25 grudnia 2011r. o 22:50
Ano przeczytaj jeszcze raz co napisałam ale na spokojnie , nikogo nie bronie i nie staję po niczyjej stronie, proszę o to, żeby temat był taki jakim było jego założenie i to tyczy się obu stron . Konflikt możecie przenieść na stopę bardziej prywatną, bo nam raczej nie jest potrzebny . Miłej nocy :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3046
#sentinel nieaktywny
25 grudnia 2011r. o 22:51
ana.u napisał(a): ...Zapominasz chyba kto ma prowadzić ten wątek . .
i kto się zajmuje psami w Zieleń Plan i nie tylk o tam .

Zapominasz o jednym - każdy ma prawo wypowiedzieć się w tym temacie i ma prawo nie zgadzać się z tym, co piszesz.
Należy to jednak robić z kulturą, co dotyczy także Ciebie.

GG 2563898
8195
#ana.u nieaktywny
25 grudnia 2011r. o 23:17
Proszę mi wskazać ,gdzie się mijam z kulturą ,wobec tej osoby i inny.
.już nie wspomnę o pomówieniach i pisaniu nieprawdy przez nią i inne osoby np...

Dopisane 25.12.2011r. o godz. 23:14:

GosiaM napisał(a): Ano przeczytaj jeszcze raz co napisałam ale na spokojnie , nikogo nie bronie i nie staję po niczyjej stronie, proszę o to, żeby temat był taki jakim było jego założenie i to tyczy się obu stron . Konflikt możecie przenieść na stopę bardziej prywatną, bo nam raczej nie jest potrzebny . Miłej nocy :)

Gosiu M. zapominasz .kto to zaczął ..cofnij się i należało wtedy zareagować już .

Dopisane 25.12.2011r. o godz. 23:17:

mnie tym bardziej nie jest to potrzebne ,mam co robić i komu pomagać . ,i niestety komu zwracać uwagę i walczyć z nieuczciwością .
2945
Mgosia
25 grudnia 2011r. o 23:23
Czy zgłosiłaś to do moderacji ? Przecież jest taka opcja i powinna być używana jeśli dzieje się coś nie tak . Musisz się liczyć z tym, że moderatorzy nie są jasnowidzami, żeby wszędzie wszystko widzieć . Powinnaś pilnować swojego tematu i dbać o ład i porządek w nim, zgłaszając niepotrzebne wpisy . Teraz też ta dyskusja jest nie potrzebna, bo nic nie wnosi do tematu, ja już więcej się nie odezwę tutaj .

8195
#ana.u nieaktywny
25 grudnia 2011r. o 23:30
ja także .. bo znów ktoś wyskoczy z dziwnymi wpisami .

Dopisane 25.12.2011r. o godz. 23:30:

poza tym niektóre posty znikają np ann13.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza