Sama zaczynasz nakręcać i ciągniesz to bez końca, do licha znikają jak są nie fer , czy to takie trudne żeby pojąć ? !! Akurat one rzuciły mi się w oczy i były paskudne !! Więc któryś z moderatorów powycinał obie, bo tak należało zrobić, chociaż Tobie się to nie podoba !!
I już cicho, bo i mnie zaczyna to denerwować !!
Piszesz o psach to pisz a nie robisz wywody , jak coś jest nie tak to zgłaszaj i koniec gadania !! Jak tak dalej będzie się działo, to poproszę admina o przyblokowanie tematu na czas dopóki nie ochłoniecie.
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
w postach ann13 nie było nic paskudnego , W przeciwienstwie do postów Toj, sieńki . - to mam pojąć ? ,to jest fer wg .Ciebie ./?
Nie widzisz jej wywodów bezsensownych?..
Jako obserwator widzę je na tym samym poziomie i coś mi tu nie gra z ann13 i chyba Ty wiesz dobrze co ;) na razie przemilczę sprawę.... jestem bacznym obserwatorem .
KANIEC FILMA :)
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Droga Pani Ana.u, nie wiem skąd piszesz i z czego piszesz, bo zalogowana na forum nie jesteś - sprawdziłam!!
Kocham wszystkie zwierzęta!!
Sądzę, że Ty kochasz psy, bo wiele dla nich robisz.
Zauważyłam to śledząc ten temat.
Natomiast nie rozumiem co chcesz osiagnąć pisząc wszystko to, co napisałaś powyżej...
dyskutując(?) z innymi osobami.
Uważam również, że jest to czyściuteńki offtop!!
Jeżeli masz coś do TOjsienki, załatw to w kulturalny sposób na priv, a nie na forum!!
Nie chcę więcej czytac żali i pretensji nie związanych z TEMATEM!!
Pozdrawiam serdecznie:):)
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zalogowany jako ana.u. Wyloguj - Edycja danych - Pro.
treg o też nie skomentuję .
jestem , jak najbardziej zalogowana .-
i zarejestrowana . ,jako ana u. , to co teraz czytam świadczy nie o mnie ,ale o Was .
nie wiem o co wa chodzi ,wysiadam już ..przy tym poziomie i obrażaniu ludzi ,którzy hccą pomagać innym !!!!!!!!!!. :| :| :| :| :|
Dopisane 26.12.2011r. o godz. 00:34:
Widzę ,że Toj sieńka wezwała posiłki - poziom też podobny .,
powodzenia , a może któraś z pań weżmie na dom tymczasowy starego ,bądż innego potrzebuj aceg o psiaka ..ja już nie mam gdzie,...niestety ..
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.