Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

8195
#ana.u nieaktywny
26 grudnia 2011r. o 12:57

Dopisane 26.12.2011r. o godz. 12:54:

niestety nie udaje mi się wstawić zdjęcia Burbona - kochanego ,przemądego czarnego - mix owczarka niem. :| :|

Dopisane 26.12.2011r. o godz. 12:57:

Molly , sunia ..
znalazła nowy domek ..kilka dni temu . :) [img=1324900632_2kubu67.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8203
#lilka0519 nieaktywny
26 grudnia 2011r. o 14:26
;)
8195
#ana.u nieaktywny
26 grudnia 2011r. o 23:10
Kłamstwo posiada wiele aspektów: niedopowiedzenie, półprawda, oczernianie... Ale zawsze jest bronią tchórzy." - Josemaría Escrivá de Balaguer

Dopisane 26.12.2011r. o godz. 16:58:

GosiaM napisał(a): Jako obserwator widzę je na tym samym poziomie i coś mi tu nie gra z ann13 i chyba Ty wiesz dobrze co ;) na razie przemilczę sprawę.... jestem bacznym obserwatorem .

KANIEC FILMA :)

niedopowiedzenie . :|

Dopisane 26.12.2011r. o godz. 17:00:

i tak dalej .. :|

Dopisane 26.12.2011r. o godz. 17:02:

:| :| [img=1324915335_xllxxdn.jpg]

Dopisane 26.12.2011r. o godz. 23:10:

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/bedzie-zakaz-handlu-psami-i-kotami-zakaz-wchodzi-w,1,4982245,wiadomosc.html
5372
misiekELF
27 grudnia 2011r. o 0:30
Ja na pewno nie zamierzam wracać do początku kłótni bo ona się zaczęła niedługo po założeniu tematu, tylko widzę że osoby się zmieniają. Przykre to bo temat chyba nie po to powstał.
Próbowałam ogarnąć o co wam poszło dziewczyny ale nie stanę po żadnej ze stron. Nie znam was, nie znam prawdy. Mam nadzieję po prostu że rozwiążecie to mimo wszystko między sobą.

ana.u napisał(a):
[img=1324915335_xllxxdn.jpg]

Smutne to, ale jakże prawdziwe. O tym dopiero co pisałam w temacie o karpiach...czasem zwierzęta nie potrafią się nawet bronić przed atakiem. Może za bardzo przywiązują się do właściciela, może nawet nie rozumieją że on robi coś złego, myślą że tak właśnie to powinno wyglądać. Czasem od szczeniaka uczy się np. takiego psa że dziecko może ciągać za uszy, ogon, wąsy (a potem kopać, bić i kto wie co jeszcze) a zwierzę nie ma prawa nawet warknąć bo za to obrywa...
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/bedzie-zakaz-handlu-psami-i-kotami-zakaz-wchodzi-w,1,4982245,wiadomosc.html
Czytałam te informacje. Może i coś w tym jest, bo ludziom nie będzie przynosić zysku handel zwierzakami to nie będą niepotrzebnie rozmnażać, ale jest druga strona medalu - mogą oddać za darmo...a za darmo może wziąć każdy, nie przemyśli tego bo za darmo to "można spróbować", "zakup" zwierzęcia raczej będzie bardziej przemyślany.

PS. Cieszę się szczęściem Molly, oby dom do którego trafiła dał jej tyle ciepła żeby wynagrodzić dotychczasowe cierpienie.

Fakt, że coś jest normalne nie przesądza jeszcze o tym, że przestało być głupie...
2945
Mgosia
27 grudnia 2011r. o 15:39
ana.u napisał(a): Kłamstwo posiada wiele aspektów: niedopowiedzenie, półprawda, oczernianie... Ale zawsze jest bronią tchórzy." - Josemaría Escrivá de BalaguerDopisane 26.12.2011r. o godz. 16:58:
GosiaM napisał(a): Jako obserwator widzę je na tym samym poziomie i coś mi tu nie gra z ann13 i chyba Ty wiesz dobrze co ;) na razie przemilczę sprawę.... jestem bacznym obserwatorem .

KANIEC FILMA :)

niedopowiedzenie . :| Dopisane 26.12.2011r. o godz. 17:00:i tak dalej .. :|

Dziękuję za miłe słowo, a właściwie podsumowanie mojej osoby . Miałam dać sobie spokój i się nie odezwać , ale jednak powiem to co myślę .
Kłótnie są w temacie od samego początku , więc z tego powodu rzadko tu zaglądam .
Ostatnio jednak przypadkowo zauważyłam chamskie zagrywki ze strony tyld, interweniowałam w tej sprawie do emema, żeby zablokował ich . Marcin zapytał czy zrobić temat tylko dla zalogowanych, powiedziałam że super , nie będzie chamstwa .
Później zwróciłam uwagę na to, żeby Ana z Tojką dały sobie spokój . No i po tym zostałam jak widać wrogiem , bo najwyraźniej nie spodobało się to pani "kierownik zamieszania". A na dzień dzisiejszy już wiem kto nakręca tu kłótnie i ciągnie w nieskończoność swoje żale i pretensje . Ana masz serce do psiaków i je miej , robisz dobrą robotę :) Ale nie zapominaj o szacunku do ludzi, bo chwilami patrzysz na nich z góry i traktujesz jak śmieci. Próbowałam Cię bronić, a nawet mam swój udział odnośnie pisania osób tylko zalogowanych , a Ty potraktowałaś mnie jak wroga i jeszcze życzysz sobie przeprosin. Rób tak dalej to będziesz tak samo traktowana, z tego co wiem to Sentinel prawie od początku ciął większość anonimowych wypowiedzi , jemu też "podziękowałaś" na swój sposób. Ciekawe co mnie teraz spotka, jakie miłe słowa z Twojej strony, a może się dowiem, że jestem demonem bez serca, bo kłamczuchą już zostałam .
Życzę wszystkiego dobrego i nagrody za czyny .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4280
#Smerfedzia nieaktywny
27 grudnia 2011r. o 16:17
ana.u napisał(a): Dopisane 26.12.2011r. o godz. 12:54:niestety nie udaje mi się wstawić zdjęcia Burbona - kochanego ,przemądego czarnego - mix owczarka niem. :| :| Dopisane 26.12.2011r. o godz. 12:57:Molly , sunia ..
znalazła nowy domek ..kilka dni temu . :) [img=1324900632_2kubu67.jpg]

Tak tak znalazła nowy domek- u mnie:) Słodka sunia:)
4558
#Kasienkax33 nieaktywny
27 grudnia 2011r. o 16:27
Ale fajnie :)
A mam taką małą prośbę. Mogła by pani dodać jakieś jej zdjęcie, z nowego domu?
4280
#Smerfedzia nieaktywny
27 grudnia 2011r. o 16:28
Bede miała chwilę czasu a dodam napewno!!!:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza