ile razy można Was prosić, żeby ten temat był na temat bolesławieckich psiaków w potrzebie? Próbowałam niejednokrotnie interweniować, moderowałam temat, prosiłam o spokój. Najwyraźniej niektórym się wydaje, że to się tylko tyczy przeciwników zwierząt. Proszę po raz kolejny o spokój i zgłaszanie do moderacji postów nie na temat. Tyczy się to też rożnych linków, poglądów na temat prezydenta miasta, urzędników etc. W tym tygodniu po raz ostatni zabiorę się za oczyszczanie tematu. Zanalizuję też temat i osoby, które sieją największy zamęt także zalogowane, będę prosiła o interwencje emema.
ja mam takie pytanie,troche z ciekawości.Ze 2 lata temu takiemu biednemu panu SM zabrała 3 pieski,a dokładnie 3 suczki.2 młodziutkie,niecały rok,trzecia troche starsza.To było w okresie świaąt Bożego Narodzenia.Ja po tym zabraniu suczek od własciciela,próbowałam je odnalezc,ale nie było ich w SM ani ZP ani u weterynara,a mineło zaledwie kilka dni.Gdzie mogły trafic w tak krótkim czasie? Czy jest jakies archiwum czy coś,czy one zostały uśpione?
to by była najpiekniejsza opcja i nie wiem czemu nie wzięłam jej pod uwagę :) ale jednak to by było zbyt piękne,bo ja tych suczek od tamtej pory nie widziałam w bolesławcu ani w okolicach ;(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.