Witam! nie wiem czy to odpowiedni temat ale cóż, napisze tu.
Jest to wzięcia bezdomny pies w Trzebieniu, bardzo przyjazny człowiekowi, aż się serce kraja ze nikt nie chce go przygarnąć, gdybym obecnie nie posiadał psa to zapewne sam bym go przygarnął.
[img=1325013800_6veiu9r.jpg]
B .dziękujemy Smerfedzia :) .
Molly tak płakała w przechowalni .
Jest taka maleńka i delikatna i śliczna .
Ona była w kojcu z taką staruszką -ta stara psinka jest u mnie
dziś była u wet . jest na serduszko chora niestety ,ale mam nadzieję ,że jeszcze z nam i pobędzie ....
Wiem wiem ze płakała nieraz tam ją odwiedzałam-nawet kilka razy dziennie no i w końcu mimo tego ze to już drugi pies pod moim dachem to złamałam się...Teraz nic złego jej nie grozi-napewno:)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.