Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~ niezalogowany
11 stycznia 2012r. o 0:56
ja jak usypiałam swojego konającego po ciezkim ataku,uwaga!- 18-letniego psa,to weterynarz spytał się dlaczego.A tu przynosza sobie zdrowego,młodego psa z przechowalni ze świstkiem,bo pies warczy i nie ma prawa życ.To juz lepiej by było,gdyby do schroniska pojechał,a nie od razu zabijac.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8195
#ana.u nieaktywny
11 stycznia 2012r. o 14:24
Najwięcej o psie wiedziałam niestety ja ,jako osoba ,która z nim wychodziła poł roku 2 razy w tygodni u .
Nikt inny nie orientowal się w pewnych zachowaniach , faktach i zdarzeniach dotyczacych psa -dlaczego nie był o kontaku ze mna!?.

nie wiedziano czego się bał ,czego nie lubił ,na co reagował strachem ,a co za tym idzie agresją .

Nikt nie wiedział co lubi najbardziej a co go potrafi wyciszyć!!
nikt...

Dopisane 11.01.2012r. o godz. 14:11:

mogłam to wszystko przekazać potencjalnemu behawioryście np ,jeśli taki w ogóle był ..

Dopisane 11.01.2012r. o godz. 14:14:

dzwonilam do Marcina Wierzby z Wrocławia ok, 20 grudnia i miałam mu opisać Tygrysa -niestety mógl przyjechać dopiero w styczniu -TO JEST fakt !!
osobiście miałam za wizyte zapłacic..
Pisałam to tutaj na forum..

Dopisane 11.01.2012r. o godz. 14:24:

[img=1326288293_1kq0h5n.jpg]
~ niezalogowany
11 stycznia 2012r. o 16:01
Od paru dni w okolicy znaku z napisem Dąbrowa Bolesławiecka czeka tam na właściciela piesek .napewno został wyrzucony.wielkością sięga do kolan i ma długi czarny włoś z dodatkami innych kolorów. Niestety jak się do niego dochodzi zaczyna szczekać i się powoli cofa.Może ktoś zaobserwował że że sąsiad na przykład pozbył się pieska. Prosze o jakąś pomoc bo go w końcu auto przejedzie.Gmina powiedziała że może jutro tam pojedzie ,w co nie wierze.!!!
~~~ niezalogowany
11 stycznia 2012r. o 18:31
ĄNa nie wszystko kończy się Happy Endem
Widocznie było za późno by ratować tygrysa . ANa dużo gadasz a nie robisz !
Mogłaś wcześniej załatwiać mu hotel czy tam szkoleniowca , takie są efekty późnego chomika xD

Ps. Przykro mi z powodu utraty przyjaciela ;(
8195
#ana.u nieaktywny
11 stycznia 2012r. o 21:57
wyobraż sobie ,że po drodze też miałam kogo ratować ..
daruj sobie i nie dołuj mnie jeszcze bardziej..

Dopisane 11.01.2012r. o godz. 21:56:

daj mi teraz spokój -prosze.. choć o to przez szacunek do teg o wspaniałego psa..

Dopisane 11.01.2012r. o godz. 21:57:

oddałabym wiele ,aby znów był ..
~Dorota niezalogowany
11 stycznia 2012r. o 21:58
ana.u napisał(a): wyobraż sobie ,że po drodze też miałam kogo ratować ..
daruj sobie i nie dołuj mnie jeszcze bardziej..Dopisane 11.01.2012r. o godz. 21:56:daj mi teraz spokój -prosze.. choć o to przez szacunek do teg o wspaniałego psa..

Ana ciągle usuwają posty, które pisze. Piszę ważne rzeczy dla cie bo wiem kto jest odpowiedzialny.

.....

Zmoderowano 11.01.2012 godz.22:10 - powód: offtop, oraz powtarzane pomówienia(moderator techniczny)
8195
#ana.u nieaktywny
11 stycznia 2012r. o 22:01
nie mozliwe !!??..
5718
#dorciabol nieaktywny
11 stycznia 2012r. o 22:08
~Dorota napisał(a): Ana ciągle usuwają posty, które pisze. Piszę ważne rzeczy dla cie bo wiem kto jest odpowiedzialny. .....

Bardzo proszę portal o udostępnienie IP autora tych wiadomości.
Bardzo proszę też o pisanie na temat i w temacie i nie obrażanie nikogo bezpodstawnie.
Zastanawiam się czy nie poprosić portalu o zamknięcie tematu.

Zmoderowano 11.01.211 godz.22:12 - powód: poprawione cytowanie(moderator techniczny)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.