~Alonka napisał(a): Ostatnio mogło 13 zwierzaków dostać nowe rodziny za granicą.Było to bardzo głośne w gronie ludzi którzy się tymi zwierzakami interesują.niestety przez takie niby miłośniczki zwierząt które przychodzą dwa razy w tygodniu do tych biednych zwierzaczków w klatkach ,mogło pojechać tylko pięć. reszta biedot które miały szanse dalej siedzą w klatkach..Wyższe instancje jak i weterynarze!! jednoznacznie wypowiedzieli się na temat tych kobiet.Nie napisze co mówili bo jest mi wstyd.że tacy ludzie pseudo miłośniczki zwierząt istnieją.Wolą żeby te zwierzaki trafiły do polskich schronisk gdzie nie mają żadnej przyszłości.Jak już wyżej wspominałam tak się bardzo nimi interesują że do tej pory pare piesków jest wystawionych cały czas na stronie do adopcji a pieski dawno są już za granicą w piEknym schronisku ,pare ma już nowy dom .no ale to przecież te wspaniałe wolontariuszki .są podobno na bieżąco w tej sprawie.!!!GRATULACJE PANIE !!!
~Alonka napisał(a): Wiem dobrze o kogo chodzi tylko mam na tyle kultury że publicznie ich nie ujawnie.chyba że zrobi to ktoś naprawde odważny !!!Dziękuje Prosze mi wieżyć,te pseudo wolontariuszki nie powinny być tam wpuszczane.!!!