Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~Alonka niezalogowany
2 lipca 2011r. o 15:14
Ostatnio mogło 13 zwierzaków dostać nowe rodziny za granicą.Było to bardzo głośne w gronie ludzi którzy sę tymi zwierzakami interesują.niestety przez takie niby miłośniczki zwierząt które przychodzą dwa razy w tygodniu do tych biednych zwierzaczków w klatkach mogło pojechać tylko pięć. reszta biedot które miały szanse dalej siedzą.Wyższe instancje jak i weterynarze!! jednoznacznie wypowiedzieli się na temat tych kobiet.Nie napisze co muwili bo jest mi wstyd.że tacy ludzie pseudo miłośniczki zwoerząd istnieją.Wolą żeby te zwierzaki trafiły do polskich schronisk gdzie nie mają żadnej przyszłości.GRATULACJE PANIE !!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~nie pies i nie kot niezalogowany
2 lipca 2011r. o 15:20
alonka, ale te chore baby mają cały czas plan, że jak w bolesławcu powstanie schronisko to one będą tam pracowały. to wszystko na pokaz. widzisz jedna z nich ma chorobę psychiczną (wiadomo o kogo chodzi) , druga też nie odbiega daleko od niej itd.
jedynie co im dobrze wychodzi to to , że kłócą się i mądrzą lub obrabiają tyłki innym.
~ niezalogowany
2 lipca 2011r. o 15:23
~Alonka napisał(a): Ostatnio mogło 13 zwierzaków dostać nowe rodziny za granicą.Było to bardzo głośne w gronie ludzi którzy się tymi zwierzakami interesują.niestety przez takie niby miłośniczki zwierząt które przychodzą dwa razy w tygodniu do tych biednych zwierzaczków w klatkach ,mogło pojechać tylko pięć. reszta biedot które miały szanse dalej siedzą w klatkach..Wyższe instancje jak i weterynarze!! jednoznacznie wypowiedzieli się na temat tych kobiet.Nie napisze co mówili bo jest mi wstyd.że tacy ludzie pseudo miłośniczki zwierząt istnieją.Wolą żeby te zwierzaki trafiły do polskich schronisk gdzie nie mają żadnej przyszłości.Jak już wyżej wspominałam tak się bardzo nimi interesują że do tej pory pare piesków jest wystawionych cały czas na stronie do adopcji a pieski dawno są już za granicą w piEknym schronisku ,pare ma już nowy dom .no ale to przecież te wspaniałe wolontariuszki .są podobno na bieżąco w tej sprawie.!!!GRATULACJE PANIE !!!
~Alonka niezalogowany
2 lipca 2011r. o 15:28
Wiem dobrze o kogo chodzi tylko mam na tyle kultury że publicznie ich nie ujawnie.chyba że zrobi to ktoś naprawde odważny !!!Dziękuje Prosze mi wieżyć,te pseudo wolontariuszki nie powinny być tam wpuszczane.!!!
~ niezalogowany
2 lipca 2011r. o 15:33
~Alonka napisał(a): Wiem dobrze o kogo chodzi tylko mam na tyle kultury że publicznie ich nie ujawnie.chyba że zrobi to ktoś naprawde odważny !!!Dziękuje Prosze mi wieżyć,te pseudo wolontariuszki nie powinny być tam wpuszczane.!!!
~ niezalogowany
2 lipca 2011r. o 18:17
Ja nie moge.... Nie podoba sie? To nie pisać! Alonka Ogar......... :| NIKT CHYBA NIE CHCE ŻEBY PSY KTÓRE MOGĄ ZMALEŹC DOM ZDYCHAŁY NA ŁANCUCHACH!... :| :|
~Alonka niezalogowany
2 lipca 2011r. o 18:19
Witam ponownie ,z góry przepraszam ale nigdy nie czytałam wcześniej Państwa forum.Dopiero nie dawno dowiedziałam się co PSEUDO wolontariuszki piszą o mnie. Przyjazne mi osoby ukrywały te prostackie pełne fałszu i kłamstw teksty przedemną. Chodzi o tekst na stronie 111-tej.Chcę sprostować moje nazwisko brzmi Apostoluk. nigdy nie byłam i nie mam żadnych kontaktów w Dzierżoniowie. Pani Dorota PSEUDO wolontariuszka od początku wiedziała że pieski będą jechać do Pięknego schroniska w niemczech.mało tego ,miała zaproszenie wyjazdu razem z pieskami do tegoż schroniska. ODMÓWIŁĄ> Adres tego schroniska również bardzo dobrze zna.I tam cały czas ktoś z nich wydzwania. ja pomagam od paru lat zwierzętom .Bardzo dobrze zna moją historie Pani Marta Surdyka Weterynarz ze Staszica.Pomaga mi ładnych kilka lat. Pan dyrektor Kula ze schroniska w Dłużynie Górnej również może zainteresowanym udzielić mnóstwo inf. Jestem członkiem fundacji MRUNIO !!!Jest mi bardzo przykro -zamiast pomóc to robią propagande PSEUDO wolont.Pieski czują się bardzo dobrze i prosze mi wierzyć nic się im nie stało. a o schronisku wszystko Państwu powie Pani Dorota.!!! Są tchorzami osoby które nie podpisały się pod tekstem na str.111. Te kobiety robią tylko zamieszanie i bardzo KŁĄĄ.Pozdrawiam APOSTOLUK
~````~~~~~~~~~~ niezalogowany
2 lipca 2011r. o 18:22
na 111 nic nie ma :|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza