~ana napisał(a): http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1463268338259&set=o.125955034106578&type=1&theater#!/photo.php?fbid=1463268098253&set=o.125955034106578&type=1&theater
tak też wyglądają transporty ,niestety ;( :>
żeby było jasne , dodam ,że przed wyjazdem naszych psów powiedziałam ,gdy beda dopełnione wszystkie formalności , rtudno -niech jadą , ale gdy dowiedziałam sie ,ze ma jechać więcej niż 10 psów - tak podniosłam alarm - do tego już jest wynmagany par. 11 i to jest o wiele bardziej skomplikowana procedura - ostatnio obostrzono wywóz psów za granice , a petycje mówią same za siebie - ludzie chcą skończyć /......z tym procederem....
nie wiem czy znasz niemiecki czy nie, ale gdybyś się pokusiła o to, aby ktoś ci przetłumaczył to wiedziałabyś, że nie chodzi o transportowanie psów z przechowalni, schronisk itp. a pokazane jest jak pseudo hodowcy transportują psiaki na sprzedaż.
ileś tam postów wstecz pisałaś, że brzydzisz się kłamstwem i takie tam, a wrzucanie linków, które mają potwierdzić twoją jedyną prawdę jest ok, chociaż linki te nie są nawet w 1 % zgodne z tym o czym pisałaś? szkoda słów.