zaginął nam pies-suczka,rasy-'basenji'-czrnobiała-lekko podpalay -brązw centki-.przednie łapki wabi się'lima'wmiejscowści dębsko49;..zachodniopomorskie w gminie kaliszpomorski-może ktośdobry gminie wziął w samochód np.giżyno ten.co wynajmuje.lata samolotem;helikopterami.wkierunkach na bolesławiec ze strony www.lima.org.pl
~ana napisał(a): W sobotę ma przyjść pan i , zainteresowana Marsem - pójdziemy nad wodę i mam nadzieję ,ze się polubią - znalazła ogłoszenie na portalu owczarki w potrzebie . :] :) .
tak , to ten Wikunia .
Zrobiłam to ogłoszenie zaraz po jego przybyciu do Z.plan. , jeszcze nie miał imienia , więc nazwałam go Hektor. -
Jednak dzieci potem nazwały go Mars :P :] . ,miałam zmienić w ogłoszeni ,,ale pani , która go odwiedza i ma adoptować ,, niestety dopiero za 10 dni --sprawy losowe. , woli imię Hektor . - więc tak zostanie .już . :] :)
psiuny po spacerach i wykąpsane :P .
Piesek , który uszedł z życiem , a miał już pętlę na szyi i wyrok śmierci :> ;( był na pierwszym spacerku - jest przyjazny i ufny - to niesamowite . . Psina jest bezpieczna w końcu - po spacerze napił się wody , podjadł chrupek i polozył się w swojej budce ..chyba czuje ,ze mu nic nie grozi już. :|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.