od kiedy mamy taka stronę internetową? dobry pomysł jeszcze tylko dorzućcie zdjęcia, które są tu i będzie ślicznie. A i możecie dać tam informacje gdzie trzeba się zgłosić jakby ktoś chciał któregoś pieska i jak wygląda adopcja u nas w b-c. Mamy tylko 4 psy i 1 suczkę w zp do oddania?
Tak ,tą stronkę robiła NATALIA nasza młodzież zdolna :) ..
POstaramy sie ją uzupełnic , ale mało tam ludzi wchodzi - nie wiedza .................
Mamy 12 psiaków obecnie .
Najlepiej się skontaktowac z nami , ponieważ znamy ich charaktery i możemy udzielić info o kazdym piesku ..........
Proceduralnie ;- niestety brak umów adopcyjnych
- na miejsce przyjeżdża Straz Miejska , spisuje czipa , są spisane dane potencjalnego właściciela ..
smutny a zarazem śliczny film aż się poryczałam. Ale i tak panicznie boje się takich psów. To przez ich szczękę. Ale wiem że potrafią być łagodne ale to zależy od ich właścicieli. To nie jest wina psów tylko złego wychowania przez ludzi.
TAK . smutny .......
Niestety to głównie pseudohodowle :> ;( - mnożą u siebie , jak popadnie - bez odp. psychiki ,spokrewnione , chore i td- - aby zarobek był . ...
Potem ludzie kupują takiego psa -bo taniej ...- ale nie zdają sobie sprawy - co dalej - jakie problemy będą w przyszłosći ...
a dodajmy do tego złe wychowanie , nieumiejętność zrozumienia psiej psychikii i td....., no nieszczęście gotowe......
Ma na myśli także trzymanie psów w kojcach np. cały czas .
Pies potrzebuje kontaktu z człowiekiem ... a bulle - szczególnie ...
wstawiłam ten link - ponieważ nasz Tygrys jest mixem amstaffa , był tez nie3prawidłowo wychowywany od szczeniaka .....................
Możliwe ,że siedzial też w kojcu caly czas .......
Obecnie to już nie ten sam pies . ,ale już o nim pisałam wcześniej :) ..........
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.