A ja polecam Biuro na Ul. Narcyzów, Pani Iwonka jest bardzo konkretna, doradzi we wszystkim , bardzo dużo wie. Często jeździ na różne szkolenia więc jest ze wszystkim na bieżąco, a to bardzo ważne.
POLECAM
Polecam ABAK przy ul. Łokietka 4. Profesjonalna obsługa, pomoc w wielu sprawach związanych z przedsiębiorczością. Ceny przystępne i wiele więcej usług. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Ja polecam Tax Care, korzystam z ich usług już długo i naprawdę jestem zadowolony, bo solidnie prowadzą księgowość i bez żadnych opóźnień co było moją bolączką w poprzednim biurze.
~Bolesławianin niezalogowany 30 kwietnia 2015r. o 19:42
Tylko Biuro Usług Księgowo-Kadrowych Pani mgr Agaty Banaszewskiej ABAK przy ul. Łokietka 4. Profesjonalizm, kompetencja i przede wszystkim miło. Polecam wszystkim, którzy jeszcze tam nie byli.
Widzę, że komuś brakuje pracy, jak sami właściciele firm zachwalają, jakie to mają biura rachunkowe, gdzie panuje miła atmosfera a klient jest SUPER ZADOWOLONY........ha ha ha
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.