A co komu ubędzie jak poleci komuś innemu biuro rachunkowe? Ja jestem w Tax Care i polecam każdemu kto chce mieć solidnie prowadzoną księgowość i zależy mu na szerokim zakresie usług dodatkowych jak pomoc informatyka czu wspólpracę z kurierem albo kartę fit sport.
Ubędzie czasu i pieniędzy zainwestowanych w poszukiwania. Tego nikt mi nie zwróci, więc nie podzielę się wiedzą. Jakoś nie widzę tu nazwisk dobrych księgowych znanych wśród właścicieli firm w Bolesławcu. Ciekawe dlaczego?
A reklamy księgowych on-line wsadzcie między bajki. Jeśli poważnie podchodzicie do swojej pracy, nie obejdzie się bez kontaktu osobistego.
~~Zielonkawożółta Diaskia niezalogowany 16 maja 2018r. o 8:15
Mogę polecić mojego księgowego Pana Macieja Godlewskiego z Biura Rachunkowego MG-Finanse. Nie mogę powiedzieć złego słowa, bo wszystkie rozliczenia dostaję na czas , kontakt jest bardzo dobry i cena również mnie zadowala. Wszystko na plus. Polecam!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.