W mojej działalności stawiamy na profesjonalizm i jakośc usług. Od początku powstania firmy współpracujemy z nobis.wrocław.pl i pracują bez zarzutu. Dokumenty sa zrobione na czas i bardzo mila obsluga :)
W mojej działalności stawiamy na profesjonalizm i jakośc usług. Od początku powstania firmy współpracujemy z nobis.wrocław.pl i pracują bez zarzutu. Dokumenty sa zrobione na czas i bardzo mila obsluga :)
~Karolina Kalin niezalogowany 20 czerwca 2016r. o 20:49
Witam, osobiście polecam biuro rachunkowe . Jakiś czas współpracowałam z księgową i zdecydowanie polecam zakres jakie świadczą biura rachunkowe. Jestem zadowolony ponieważ mam czas na zajmowanie się moją własną firmą i wszystko moge nadzorować online. Pozdrawiam
Ja polecam biuro rachunkowe GRAŻYNA. Mam za sobą juz ponad rok współpracy z nimi i jestem na prawdę bardzo zadowolony. Uważam że to jedno z lepszych jak nie najlepsze biuro w Warszawie :)
UWAGA - polecam biuro rachunkowe ARFI Sp. z o.o. - jest to moje 8 biuro rachunkowe i innego już nie szukam, pełen profesjonalizm, zaangażowanie i fachowa wiedza..... WWW.ARFI.PL
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.