Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~Anonim niezalogowany
13 lutego 2007r. o 17:28
napisał(a): Witam,

Od paru tygodni mieszkam w Bolesławcu i poszukuje dobrego fryzjera, kosmetyczkę lub też kogoś do stylizacji paznokci.
Może ktoś z Was podzieli się swoimi odczuciami, bo przejrzałam posty na forum i nie znalazłam takowego.
Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na Wasze komentarze z namiarami na ich lokale (chętnie z przykładowymi cenami usług).

hej napisz do mnie to podam Ci komorke do osoby, ktora fajnie i niedrogo robi paznokcie: tipsy, zelowe... :) Robilam mi paznokcie na slub... i kolezankom tez. Pozdrawiam
[email protected]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Anonim niezalogowany
13 lutego 2007r. o 19:40
proponuje udać się do studia A2, świetna i miła obsługa, usługi na wysokim poziomie. Pozdrawiam
~dziunia niezalogowany
15 lutego 2007r. o 13:44
Jak można samemu się reklamowac i polecac swoje usługi kryjąc się jako ktoś z nikąd!!!? proponuję ażeby właściciele salonów fryzjerskich i kosmetycznych jawnie proponowali swoje usługi a nie mydlili oczy na forum, ich wypowiedzi sa NIEOBIEKTYWNE!!! rumieńcie się Ci którzy to robicie i atakujcie moją wypowiedź - na początak proponuję Saloniq...
~Aga niezalogowany
15 lutego 2007r. o 18:23
Owszem spoko fryzurki układają w saloiqu ,ale jest ale tzn. za to trzeba zapłacić jak dla mnie to sowicie,a w inny zakładzie też trzeba płacić ale kaski starczy na dwa uczesania i to jest to
1563
#madbetka nieaktywny
11 marca 2007r. o 13:18
Niedługo chce sie wybrac na oczyszczanie twarzy. Czy mozecie mi polecic dobry i solidny salon kosmetyczny? Nie musi byc koniecznie tani...:)

Wydaje ci się, że masz rację? Masz rację, wydaje ci się...
603
#kahA nieaktywny
11 marca 2007r. o 20:16
Jeśli chodzi o oczyszczanie twarzy to myślę, że najbardziej nadaje się salon Beata & Iwona (Matis) ul. Zgorzelecka 48, bo tam oczyszczają kwasami owoców , więc obywa się bez wyciskania pryszczy itd..zabieg jest dosyc drogi i trzeba go powtarzac pare razy, ale widac efekty :)
~kasia niezalogowany
12 marca 2007r. o 15:22
w studio A2 ceny raczej wysokie, tak jak w studio bikini, ja mam os, ktora robi tipsy za poł ceny i to db.!!
~kasia niezalogowany
12 marca 2007r. o 15:44
kto chce znac wiecej info, to podam poprzez email [email protected] Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo