Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

4260
#Asiekk nieaktywny
12 lipca 2011r. o 20:46
~ napisał(a): Dziewczyny, gdzie w BC jest tani a dobry fryzjer?
Potrzebuję wrócić do swojego naturalnego koloru, trochę podciąć włosy i nie wydać przy tym fortuny.
A może są gdzieniegdzie jakieś zniżki studenckie?;]
Pozdr

na Daszyńskiego polecam Sylwię :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Sylwia niezalogowany
13 lipca 2011r. o 8:34
Szukam salonu gdzie przedluzaja rzesy ale znalazlam tylko 2 namiary-na Wybickiego(niestety wolne terminy we wrzesniu)i na Piakowej ale tam strasznie drogo.Moze ktos cos wie?

Możesz zrobić u Agnieszki Zygi na Komuny Paryskiej będzie tam studio stylizacji Rzęs tel.692 000 288.
~QQQ....QQQ niezalogowany
13 lipca 2011r. o 18:15
Nie wiem czy było już wspominane na forum, a nie chce mi sie czytać wszystkiego od początku, ale chciałabym Was ostrzeć przed salonem kosmetycznym "KLEO" (KRUSZYN) trafiłam tak jakiś spory czas temu...niby fajnie było bo fryzjer pod ręką i kosmetyczka, dobre winko, więc wzięłam pełny pakiet relaksacyjny...żel na paznokcie, pedicure, maseczka+masaż, henna+brwi i wizyta u fryzjera (balejaż+podcięcie)cena tego wszyskiego była przyzwoita (nie za dużo i nie za mało)...wrażenie po wszystkim...bezcenne...płakałam wielkimi łzami....wyglądałam jak zdziwiony klaun z kolorowymi włosami (pomarańczowo-rudo-żółte) a żel na paznokciach odprysł po 2 dniach!!!!! Nie polecam tego przeżycia nikomu!!!!!
~laura niezalogowany
14 lipca 2011r. o 9:07
~Sylwia napisał(a): Szukam salonu gdzie przedluzaja rzesy ale znalazlam tylko 2 namiary-na Wybickiego(niestety wolne terminy we wrzesniu)i na Piakowej ale tam strasznie drogo.Moze ktos cos wie?

Możesz zrobić u Agnieszki Zygi na Komuny Paryskiej będzie tam studio stylizacji Rzęs tel.692 000 288.
bedzie dopiero?Chcialabym zrobic rzesy jak najszybciej ;)
~ niezalogowany
14 lipca 2011r. o 9:45
Jeżeli chcesz przedłużyć rzęsy dobrze i nie drogo proponuję Asię na ul.Kosiby(robi w domku ale legalnie) tel.692000288 lub dom.757327373 POLECAM:-)
~dobra rada niezalogowany
14 lipca 2011r. o 14:11
polecam Panią Agnieszkę z salonu Golden Line Day Spa na Piaskowej 8...teraz rzęski mają za przyzwoitą cene bo za 200zł (uzupełnienie ok 120 o ile dobrze pamiętam). Naprawdę polecam tę Pania, jest doświadoczona i pracuje na porządnyh jakościowo produktach bo na Xtreme Lashes, po zabiegu zero problemów z rzeskami a efekt rewelacja:)
~ niezalogowany
14 lipca 2011r. o 21:19
~ napisał(a): Dziewczyny, gdzie w BC jest tani a dobry fryzjer?
Potrzebuję wrócić do swojego naturalnego koloru, trochę podciąć włosy i nie wydać przy tym fortuny.
A może są gdzieniegdzie jakieś zniżki studenckie?;]
Pozdr

PANI PATRYCJA Z SALONU GLAMOUR NA UL.STARZYŃSKIEGO JEST ŚWIETNA
~Marta niezalogowany
14 lipca 2011r. o 23:04
***** ZAPRASZAM NA PAZNOKCIE *****
Wykonuję paznokcie metodą żelową, na własnej płytce lub na tipsie, również robię paznokcie u stóp. Robię paznokcie od 3 lat. Możliwość dojazdu do klientki na terenie Bolesławca. Serdecznie zapraszam tel. 788305018 [img=1310677312_txgl5lq.jpg]
[img=1310677377_ck4mn7o.jpg]
[img=1310677424_etfnwe3.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza