~dobra rada napisał(a): polecam Panią Agnieszkę z salonu Golden Line Day Spa na Piaskowej 8...teraz rzęski mają za przyzwoitą cene bo za 200zł (uzupełnienie ok 120 o ile dobrze pamiętam). Naprawdę polecam tę Pania, jest doświadoczona i pracuje na porządnyh jakościowo produktach bo na Xtreme Lashes, po zabiegu zero problemów z rzeskami a efekt rewelacja:)200zl to przyzwoita cena? :| Ponoc jakas pani robi za 80zl i niewiele sie roznia.
~ napisał(a): Witam.Mam pytanko-czy jest dużo chętnych na zrobienie sobie pazurków w Bolesławcu i okolicach.Mam zamiar otworzyć nowy punkt.I chciałam się zorientować.Dziękuję.
~:) napisał(a): W najblizszym czasie wybieram sie do fryzjera, chcialabym zaczerpnac Waszych opinii na ten temat. Ktory zaklad polecacie? Glownie chodzi mi o dekoloryzacje wlosow i nowy kolor. Cena specjalnie nie gra roli. Ostatecznie lepiej zaplacic pare zlotowek wiecej, niz miec siano na glowie po nieudanym zabiegu.. Bardzo prosze o jakas podpowiedz, licze na Wasze opinie, pozdrawiam i z gory dziekuje :) Milego dnia :)