Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~lala niezalogowany
6 sierpnia 2011r. o 0:15
ja zawsze siedze u mojej fryzjerki ok. 5 godz. ale warto włosy ciężko mi się farbują i mam bardzo gęste ,krótkie.Zrobienie pasemek na złotka na krótkich włosach trochę trwa nie to co na czepek[od razu na 1cm odrosty],ścina degażówkami, a nie brzytwą, a to też różnica,włosy nie są wygryzione tylko wystrzyżone

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6506
#madzik2661 nieaktywny
23 sierpnia 2011r. o 14:35
MIKRODERMABRAZJA

Chciałam się dowiedzieć gdzie w bolesławcu są wykonywane takie zabiegi i mniej więcej ile kosztują.
Mam około 4,5 cm blizne na ręce. Blizna ma 5 lat i chciałabym się jej pozbyć.
~zainteresowana niezalogowany
29 września 2011r. o 19:59
czy ktoś się orientuje gdzie w Bolesławcu można zrobić kurs na przedłużanie i stylizację paznokci??i ile taki kurs kosztuje?z góry dzięki za odpowiedzi ;)
~Asia niezalogowany
2 października 2011r. o 10:42
Szukam osoby która w dniu dzisiejszym może zrobić tipsy.Oferty prosze z numerem telefonu!Dziękuje*
~PILLLLNIE niezalogowany
2 października 2011r. o 14:19
Moze ktos posiada dzisiaj czas i ochote na zrobienie stylizacji paznokcji ;)
5425
#diamencik nieaktywny
2 października 2011r. o 23:56
~PILLLLNIE napisał(a): Moze ktos posiada dzisiaj czas i ochote na zrobienie stylizacji paznokcji ;)

Przedłużanie paznokci wymaga trochę czasu wiec warto sie wcześniej umówić, zapraszam sedecznie do nowootwartego STUDIA URODY tel.663483217 :)

Kobiety są po to, żeby je kochać a nie rozumieć.
~ niezalogowany
3 października 2011r. o 13:21
madzik2661 napisał(a): MIKRODERMABRAZJA

Chciałam się dowiedzieć gdzie w bolesławcu są wykonywane takie zabiegi i mniej więcej ile kosztują.
Mam około 4,5 cm blizne na ręce. Blizna ma 5 lat i chciałabym się jej pozbyć.

Nie robiła bym tego w gabinecie kosmetycznym nie zawsze panie mają do końca o tym pojęcie-radze jako stylistka paznokci -przerabiałam ten temat na kursie.Radziła bym wybrać się do do lekarza specjalisty.
~ niezalogowany
3 października 2011r. o 18:03
na bliznę polecam DERMABRAZJE w klinice chirurgi plastycznej, jeśli skóra ma skłonności do zbliznowaceń lub źle się goi lepiej wybrać inną opcje. kosz to jak wyczytałam od 1 tys nawet do 7 tys, ale są jeszcze specjalne maści na blizny, trzeba je długo stosować ale podobno efekt jest
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza