Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~jegomosc niezalogowany
10 lutego 2014r. o 20:51
Gdyby ktoś chciał "przetestować" bolesławiecką Galerię to warto wpaść na organizowaną tam charytatywną imprezę w weselnym styku, już w najbliższy weekend. Warto jednak wcześniej zaopatrzyć się w bilety!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Iza niezalogowany
10 lutego 2014r. o 22:09
~Iza napisał(a):
Ja w tym roku będe miała przyjęcie weselne w Galeri w Bolesławcu na około 190 osób .W zeszłym roku byłam u koleżanki i było fajnie .Dla mnie ważne jest aby była klima bo jak jest 40 stopni na dworze to nawet najcudowniejsza sala może się okazać klapą.Jedzenie tez było dobre u mnie będzie bardziej urozmaicone ale to kwestia gustu i smaku.Pozdrawiam:))

Kogo to obchodzi ,że będziesz miała przyjęcie na 190 osób i ,że jedzenie będzie "bardziej urozmaicone" -już nie znalazłaś okazji gdzie indziej aby się pochwalić? :P Pisz na temat a nie chwal się co u ciebie będzie,nie trzeba chwalić dnia przed zachodem słońca,jedna taka się też chwaliła co u niej będzie na weselu i ile ludzi i,,,,wesela nie było. :P

Ja już tam byłam na weselu :)) więc wiem jak ono wygląda i mi się podobało :)dlatego polecam, czytaj uważniej :D
~ niezalogowany
10 lutego 2014r. o 22:38
No i mogłaś poprzestać na opisie jak tam było a nie dodawać nikomu niepotrzebne wiadomosci ile osób u ciebie będzie i lepsze jedzenie .Żenada . :P

Zmoderowano 12.02.2014 godz.20:27 - powód: topposting (moderator)
~ niezalogowany
10 lutego 2014r. o 22:52
zazdrość cię zżera :P
~aga niezalogowany
11 lutego 2014r. o 10:36
~ napisał(a): zazdrość cię zżera :P
nie zazdrość tylko politowanie
~Panatuśka niezalogowany
11 lutego 2014r. o 22:40
Udzielałam się na forum jakiś czas temu i jakoś jak już znaleźliśmy salę to zapomnialam cokolwiek napisać. Wiele razy podawana była sala U Huberta w Wilczym Lesie, sala ładna, podwórko trochę średnie, Pani upierała się, że sala pomieści 150 osób, jednak jest to duże przekłamanie, chyba, że ktoś chce ścisk...Moim zdaniem sala na 80-do góóóóra 100 osób. Ale ceny przystępne, blisko liczne godne polecenia agroturystyki, właścicielka b. miła.
W końcu "wzięliśmy" salę w Chocianowie-STary Młyn, zakochaliśmy się w samym miejscu, ceny przystępne i mam nadzieję, że będzie dobrze.
5899
#pati84 nieaktywny
12 lutego 2014r. o 17:07
Wszystkie fajne sale są właśnie albo za małe, albo bardzo daleko od Bolesławca... Nie wiedziałam, że może być taki problem z wyborem salina wesele :/

Zmoderowano 12.02.2014 godz.20:27 - powód: topposting (moderator)

♥ Uwielbiam kłaść się z myślą, że mam dla kogo wstawać ♥
~ niezalogowany
13 lutego 2014r. o 11:26
pati84 napisał(a):
~:d napisał(a): Polecam salę '' STODOŁĘ" w Ołoboku ;]]

Słyszałam wiele pozytywnych opinie na temat STODOŁY i faktycznie sala jest prześliczna, jednak za mała :/Dopisane 10.02.2014r. o godz. 20:49:
~kamila napisał(a): Sala bardzo ładna ale jedzenie ubogie i mało.Szkoda zachodu i kasy na taki lokal nie polecam.

Kamila, a robiłaś tam wesele, czy po prostu tak słyszałaś?
Pytam, bo jestem "głodna" wszystkich, zarazem tych pozytywnych jak i negatywnych opinii na temat tej sali, bo bierzemy ją pod uwagę jako nasz nr 1 i nie wiem czy warto...

Konkurencja nie śpi. Polecam to miejsce.Jest Smacznieeeee i Estetycznie.Dopracowany każdy szczegół.Sala jest klimatyzowana.Właściciel kompetentny ,super orkiestra w komplecie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.