Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~Pani M. niezalogowany
30 stycznia 2014r. o 22:27
Jak wesele to tylko w Brunowie. Jedzenie doskonałe i nigdy się nie konczy. Cudowna sala i profesjonalna obsluga. Ciężko tylko z terminami. Jesli kogoś stać na Brunów to warto.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
31 stycznia 2014r. o 11:47
~??? napisał(a): Ja też mialam wesele w Europie i nikt mi nie mowil że jest klima, obsluga byla mila, zwinna wlaściciele mili nic nie można zlego powiedzieć. Nie dawno mieliśmy chrzciny w Europie i też bylo sympatycznie, smacznie i przemilo. Nic nie wskazywalo na to żeby jak to piszesz buda miala paść !!! A założe się że tobie wlasny mąż nawet nie odpowiada. Muszą być tacy ludzie jak ty bo byloby nudno. :)
Nie padnie,bo naiwnych ,którzy tam robią pierwszy raz wesele,nie zabraknie.Ostatnio w Europie jest gorzej niż zle
~assska niezalogowany
31 stycznia 2014r. o 11:55
orientuje sie ktoś czy w okolicy są jakieś sale na 200 osób?
~ niezalogowany
31 stycznia 2014r. o 12:27
w Ołoboku jest prześlicznie,obsluga fajna i w pakiecie orkiestra,cóż wiecej trzeba.
~ niezalogowany
31 stycznia 2014r. o 17:42
~assska napisał(a): orientuje sie ktoś czy w okolicy są jakieś sale na 200 osób?

w Tomaszowie Bolesławieckim jest dość duza sala , na 180 napewno :)
~Dj niezalogowany
1 lutego 2014r. o 17:10
w bielance po przeprowadzonych remontach jest bardzo duża i ladna sala
https://pl-pl.facebook.com/RomanticaSalaBankietowawBielance/photos_stream
~roksi niezalogowany
8 lutego 2014r. o 13:10
Czy ktoś był na weselu w Restauracji Madeline w Lwówku Śląskim? Czy ktoś moze cos powiedzieć na temat tej restauracji?
5899
#pati84 nieaktywny
10 lutego 2014r. o 10:32
Na tygodniu robiłam objazd po salach weselnych i mogę co nieco powiedzieć...
BIELANKA - sala faktycznie prześliczna, duża, bo jeśli dobrze pamiętam to na 160 osób. Ogród przed salą na pewno lepiej wygląda latem (co można zobaczyć na zdjęciach na ich stronie czy na facebooku), bo teraz nie ma szału, wiadomo zima... Fajne jest to, że przed salą jest tyle miejsca - trawka, altanka, więc jeśli ktoś będzie miał na weselu dużo dzieci, to na pewno nie będą się one nudziły. Dodatkowym + jest możliwość wynajęcia pokoi, tym bardziej jeśli, ktoś chciałby zarezerwować tam sale, a jest z Bolesławca, bo do Bielanki mamy 30 km.
Cena pokoi to 60 zł od osoby.
Cena menu od osoby 200 zł (jest 195 zł, ale ma dojść 5 zł podwyżka). Menu za tą cenę naprawdę full wypas. W cenie menu jest wliczony też pokój dla Młodej Pary, napoje i szczerze to nie pamiętam czy coś jeszcze.
Szafowa to bardzo miła, aczkolwiek lekko zakręcona osoba :)
Co do terminów na 2015 r. to bardzo krucho, ale wiadomo, kto pierwszy ten lepszy...

Dopisane 10.02.2014r. o godz. 10:03:

~ napisał(a):
~??? napisał(a): Ja też mialam wesele w Europie i nikt mi nie mowil że jest klima, obsluga byla mila, zwinna wlaściciele mili nic nie można zlego powiedzieć. Nie dawno mieliśmy chrzciny w Europie i też bylo sympatycznie, smacznie i przemilo. Nic nie wskazywalo na to żeby jak to piszesz buda miala paść !!! A założe się że tobie wlasny mąż nawet nie odpowiada. Muszą być tacy ludzie jak ty bo byloby nudno. :)
Nie padnie,bo naiwnych ,którzy tam robią pierwszy raz wesele,nie zabraknie.Ostatnio w Europie jest gorzej niż zle

Zgadzam się, o Europie słyszałam same złe rzeczy. Moja koleżanka była tam w zeszłym roku kelnerką na weselach i mówi, że to co się tam dzieje, to jakiś szok (woda niegazowana to po prostu woda z kranu z wciśniętą cytryną). Szefostwu zależy TYLKO na kasie, nie na tym, żeby klienci byli zadowoleni. Najgorszemu wrogowi nie poleciłabym tej sali.

Dopisane 10.02.2014r. o godz. 10:15:

~roksi napisał(a): Czy ktoś był na weselu w Restauracji Madeline w Lwówku Śląskim? Czy ktoś moze cos powiedzieć na temat tej restauracji?

Sala jest po prostu prześliczna! Wszystko na wysoki połysk!
Sala na 150 osób. W budowie jest obecnie parking obok sali. Plusem jest możliwość wynajęcia pokoi w hotelu obok - cena pokoi 75 zł od osoby. Cena za menu od osoby ok.180 zł od osoby (piszę około, ponieważ ma być 3% podwyżka). Niestety nie ma wolnych terminów na 2015 r. Szefowa to młoda, bardzo miła i kompetentna osoba, wszystko miała w małym paluszku, bez żadnych zbędnych zeszytów itp. Jeśli ktoś planuje wesele na 2016 r., to nawet bym się nie zastanawia, tylko dzwoniła i umawiała się na oglądanie sali :)

Dopisane 10.02.2014r. o godz. 10:26:

~ napisał(a): Tak.LAGUNA jest godna polecenia.Co by nie wymieniać to wszystko jest u nich b.dobre.POLECAM.Byłam na weselu tam w tamtym roku i jako gość oceniam wszystko na b.dobrze :)

Szefowa z LAGUNY to bardzo fajna i szczera babeczka :)
Sala jest na 120 osób. Cena menu od osoby to 150 zł (w tym jest min. 5 ciepłych posiłków), jednak nie podpisuje się żadnej umowy na menu, ponieważ cena żywności może zawsze wzrosnąć. Podpisuje się jednak umowę na wynajem sali - 1800 zł. Do wynajęcia są 2 pokoje, jeden z nich jest oczywiście przystosowany dla Młodej Pary. Jeśli ktoś robi takie niewielkie wesele, to z czystym sercem POLECAM!

Dopisane 10.02.2014r. o godz. 10:32:

Byłam jeszcze na sali w ANABELLI. Sala ładna, ale szczerze mówiąc szału nie ma... Cena za menu to 195 zł od osoby, dzieci do lat 5 za darmo, a do lat 12 za pół ceny.
Wolne terminy są jeszcze na maj, lipiec i październik. Nie pamiętam niestety więcej szczegółów...

♥ Uwielbiam kłaść się z myślą, że mam dla kogo wstawać ♥
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza