Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~Iza niezalogowany
10 lutego 2014r. o 13:01
Ja w tym roku będe miała przyjęcie weselne w Galeri w Bolesławcu na około 190 osób .W zeszłym roku byłam u koleżanki i było fajnie .Dla mnie ważne jest aby była klima bo jak jest 40 stopni na dworze to nawet najcudowniejsza sala może się okazać klapą.Jedzenie tez było dobre u mnie będzie bardziej urozmaicone ale to kwestia gustu i smaku.Pozdrawiam:))
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5899
#pati84 nieaktywny
10 lutego 2014r. o 16:37
A jakie macie opinie na temat restauracji DĄBRÓWKA?

♥ Uwielbiam kłaść się z myślą, że mam dla kogo wstawać ♥
~kamila niezalogowany
10 lutego 2014r. o 18:38
Sala bardzo ładna ale jedzenie ubogie i mało.Szkoda zachodu i kasy na taki lokal nie polecam.
~:d niezalogowany
10 lutego 2014r. o 18:49
Polecam salę '' STODOŁĘ" w Ołoboku ;]]
~Renia niezalogowany
10 lutego 2014r. o 18:50
Polecam ANABELE W CZERNEJ byłam na kilku balach a w sierpniu robiliśmy wesele synowi. Sala bardzo elegancka , zadbana sanitariaty estetyczne, czyste , klimatyzacja.Jedzenie domowe, smaczne i dużo. Cena 180 zł od osoby przystępna za tak bogate meni. Dla gości przyjezdnych pokoje do wynajęcia na miejscu. POLECAM!
~ niezalogowany
10 lutego 2014r. o 19:01
~Iza napisał(a): Ja w tym roku będe miała przyjęcie weselne w Galeri w Bolesławcu na około 190 osób .W zeszłym roku byłam u koleżanki i było fajnie .Dla mnie ważne jest aby była klima bo jak jest 40 stopni na dworze to nawet najcudowniejsza sala może się okazać klapą.Jedzenie tez było dobre u mnie będzie bardziej urozmaicone ale to kwestia gustu i smaku.Pozdrawiam:))

Kogo to obchodzi ,że będziesz miała przyjęcie na 190 osób i ,że jedzenie będzie "bardziej urozmaicone" -już nie znalazłaś okazji gdzie indziej aby się pochwalić? :D :P Pisz na temat a nie chwal się co u ciebie będzie,nie trzeba chwalić dnia przed zachodem słońca,jedna taka się też chwaliła co u niej będzie na weselu i ile ludzi i,,,,wesela nie było. :P :D :D
~ niezalogowany
10 lutego 2014r. o 19:18
~Iza napisał(a): Ja w tym roku będe miała przyjęcie weselne w Galeri w Bolesławcu na około 190 osób .W zeszłym roku byłam u koleżanki i było fajnie .Dla mnie ważne jest aby była klima bo jak jest 40 stopni na dworze to nawet najcudowniejsza sala może się okazać klapą.Jedzenie tez było dobre u mnie będzie bardziej urozmaicone ale to kwestia gustu i smaku.Pozdrawiam:))
I będzie walka o jedzenie,bo na te 190 osób będzie 160 sztuk krokietów.Tak żeby żaden się nie zmarnował,A zamiast soku wstrętny napój pomarańczowy czy jabłkowy,bo czy to ważne czym się popija wódkę.Tak przynajmniej rozumuje właściciel
5899
#pati84 nieaktywny
10 lutego 2014r. o 20:49
~:d napisał(a): Polecam salę '' STODOŁĘ" w Ołoboku ;]]

Słyszałam wiele pozytywnych opinie na temat STODOŁY i faktycznie sala jest prześliczna, jednak za mała :/

Dopisane 10.02.2014r. o godz. 20:49:

~kamila napisał(a): Sala bardzo ładna ale jedzenie ubogie i mało.Szkoda zachodu i kasy na taki lokal nie polecam.

Kamila, a robiłaś tam wesele, czy po prostu tak słyszałaś?
Pytam, bo jestem "głodna" wszystkich, zarazem tych pozytywnych jak i negatywnych opinii na temat tej sali, bo bierzemy ją pod uwagę jako nasz nr 1 i nie wiem czy warto...

♥ Uwielbiam kłaść się z myślą, że mam dla kogo wstawać ♥
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy