~Iza napisał(a): Ja w tym roku będe miała przyjęcie weselne w Galeri w Bolesławcu na około 190 osób .W zeszłym roku byłam u koleżanki i było fajnie .Dla mnie ważne jest aby była klima bo jak jest 40 stopni na dworze to nawet najcudowniejsza sala może się okazać klapą.Jedzenie tez było dobre u mnie będzie bardziej urozmaicone ale to kwestia gustu i smaku.Pozdrawiam:))
~Iza napisał(a): Ja w tym roku będe miała przyjęcie weselne w Galeri w Bolesławcu na około 190 osób .W zeszłym roku byłam u koleżanki i było fajnie .Dla mnie ważne jest aby była klima bo jak jest 40 stopni na dworze to nawet najcudowniejsza sala może się okazać klapą.Jedzenie tez było dobre u mnie będzie bardziej urozmaicone ale to kwestia gustu i smaku.Pozdrawiam:))I będzie walka o jedzenie,bo na te 190 osób będzie 160 sztuk krokietów.Tak żeby żaden się nie zmarnował,A zamiast soku wstrętny napój pomarańczowy czy jabłkowy,bo czy to ważne czym się popija wódkę.Tak przynajmniej rozumuje właściciel
~:d napisał(a): Polecam salę '' STODOŁĘ" w Ołoboku ;]]
~kamila napisał(a): Sala bardzo ładna ale jedzenie ubogie i mało.Szkoda zachodu i kasy na taki lokal nie polecam.