Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~Iwona niezalogowany
27 sierpnia 2008r. o 12:10
Wszystko zależy czego oczekujesz
ma być miło , z wrażeniami, a zależy wiele od kateringu i zespołu muzycznego oraz kamerzysty .
Jesli sala jest nawet gdzieś na obrzeżach miasta (jak mówisz nie prestiżowa) a atmosfera będzie niezapomniana, to wież mi wszystko inne sie nie liczy.
Najskromniejszą sale można świetnie przystroić......
W Bolesławcu cennik za osobę na "prestiżowych salach" JEST Z KOSMOSU a i czas oczekiwania na jedno wolne miejsce hm....
mam dostęp do dobrego zespołu, świetnego kamerzysty z poza okolic i kateringu osobiście uczestniczę na organizowanych ślubach i zapewniam że nie wydasz dużo
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~tancerz niezalogowany
27 sierpnia 2008r. o 12:16
my właśnie zajelismy sobie sale na jana pawła II dla nas jest tam najlepiej, super żarełko i obsługo, świetny wystrój i orkiestra dobrze się tam gra
1906
#MJ nieaktywny
27 sierpnia 2008r. o 16:04
w ten weekend byłam na weselu w Piramidzie-musze powiedziec, że było rewelacyjnie-przepyszne jedzenie w ogromnych ilościach, bardzo miła i profesjonalna obsługa łącznie z panem prowadzącym całą zabawę,sala pieknie ozdobiona. Kosztów jakie poniosła moja kolezanka w zwiazku ze slubem nie znam, ale warto tam przedzwonić i popytać.
P.S
Jakbyście szukali kogoś do upieczenia ciasta to polecam własne usługi :)
~Aneczka niezalogowany
29 sierpnia 2008r. o 23:39
A co możecie powiedzieć na temat wesel w ''Dąbrówce'' w Dąbrowie Bolesławieckiej ??
~ niezalogowany
30 sierpnia 2008r. o 11:11
a w piramidzie ile jest od osoby? ktos moze ma jakies porownania jak gdzie jest cenowo?
~woal niezalogowany
30 sierpnia 2008r. o 17:49
Jesteśmy firmą zajmującą sie dekorowaniem sal, kościołów, aut. Posiadamy doświadczenie w tworzeniu dekoracji, które są wspaniałym tłem, do różnego rodzaju uroczystości (wesel, bankietów, studniówek itp.). Nasze aranżacje wykonujemy z tkanin, balonów, kwiatów sztucznych jak i żywych, które w połączeniu z oprawą świetlną tworzą oryginalne, niepowtarzalne i niezapomniane zestawienie. Praca jest naszą pasją staramy się dopasować do wnętrza, charakteru uroczystości oraz upodobań i możliwości finansowych naszych Klientów. Wiemy że zadowolony klient jest naszą najlepsza reklamą. Najniższa cena na rynku. nr telefonu 509070718 oraz 665481633
2217
#mluc83 nieaktywny
31 sierpnia 2008r. o 23:09
a ja mam takie pytanko gdzie można tanio kupić wódkę na wesele luksusową, absolwent, sobieski potrzebuje jakieś 200 sztuk 0.5l?
~weselniczka niezalogowany
1 września 2008r. o 8:29
korzystając z okazji pragnę napomknąć młodym,którzy chcą brac ślub w kościele Św. Cyryla i Metodego. Otóz sa tam pokrowce na krzesła dla młodych i świadków oraz kokardki na pierwsze 3 rzędy ławek - zostawili je pewni młodzi, aby nastepni mogli z tego korzystać a nie płacić tak holendarnych sum za przystrojenie kościoła.Może wam bedzie to odpowiadało, mnie sie podobało --elegancko a nie jak u Barbi.Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza