Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~Dut~ niezalogowany
12 października 2008r. o 10:41
z tego co wiem to w kasynie nie robią juz imprez, byłem tam kiedys na weselu u kolegi i nawet mi sie podobało, jedzenie było dobre i duzo tego było, kobieta ktora to prowadziła tłumaczyła mu ze w poprawiny do jakiejs okreslonej godziny musza sie zwijac bo jednostka wojskowa tak funkcjonuje, rano musi byc porzadek i ani sladu po imprezie, tyle ze on sam ustalał warunki z nią a nie rodzice, a wy ludzie narzekacie bo wasi starzy za wszystko płaca, ustalają, a wam nawet nie mówią o tym, potem sie na własnym slubie wkurzacie, bo nie wiecie o tym czy o tamtym, to nie jest "sweet 16een", mówie tak bo sam z żoną robiłem wesele, zapłacilismy prawie za wszystko sami, sami tez ustalalismy warunki, nie było to w Bolesławcu, mam rade dla młodych, ustalajcie sami z organizatorami warunki, rodzice robią za was wszystko, a potem narzekacie-żenada.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 grudnia 2008r. o 17:41
~maxiu weselnik napisał(a): Witam mam pytanko?? :) Chce zrobić wesele na 250 osób (jest to sporo i sala też powinna być spora), piszecie tutaj na shanghaj czy prnjavor albo oleńka. OK ale chodzi mi o liczbę miejsc ile wchodzi osób na tą salę. No i jeśli jeszcze cene ORIENTACYJNIE byście napisali to fajnie by było. Może być również sala do wynajęcia bez obsługi.Bo kucharki to nie problem. Bardzo proszę piszcie jak najwięcej info.!! Błagam bo nie wiem co mam wybrać.

witam, serdecznie polecam Pałac w Brunowie, Można tam zrobic weselę nawet na 300 osób( cena fakt nie jest tanio, 180 zł od Osoby) a jeżeli okaże się komuś za drogo to polecam salę w TomaszowieBolesławieckim ( świetna i przestronna sala), robiłem tam już kilka wesel, poniewarz prowadzę usługi gastronomiczne po wiejskich salach i pracuję jako kucharz w Pałacu w Brunowie, jeżeli ktoś potrzebuje Obsługę wesela lub innych imprez,serdecznie zapraszam do mnie [email protected] ;)
[email protected] niezalogowany
9 grudnia 2008r. o 21:00
POLECAM RESTAURACJE OLIMPIA NA BASENACH ODKRYTYCH BARDZO LADNY WYSTROJ WNETRZA I PROFESJONALNA OBSLUGA
~slawo niezalogowany
10 grudnia 2008r. o 12:46
Wczoraj byliśmy w prnjaworze. Szef powiedział,ze cena z poprawinami to 140-160 zł, żadnych konkretów, na pytanie jaka cena za sobotę (gdyz poprawin w ogóle nie robimy ) nie wiedział co odpowiedzieć, też ok 140-150zł, to chyba jakiś żart. Sala jak za czasów PRL-u, nic sie tam nie zmieniło, smierdzi starą knajpą, aha i jeszcze parking płatny 12zł!! oczywiście zrezygnowaliśmy
~ niezalogowany
10 grudnia 2008r. o 15:25
tez jestem zainteresowana tylko sobota....jakby ktos wiedzial to niech napisze gdzie nie drogo mozna zrobic z cateringiem
~ niezalogowany
10 grudnia 2008r. o 15:28
moze wiecie jak jest w podkowie?
~ niezalogowany
10 grudnia 2008r. o 16:48
NIE ROBIĆ !!

:P
~ja niezalogowany
12 grudnia 2008r. o 12:05
witam ja polecam sale w tomislawiu ja placilam 900zl + liczniki( ok 150-200zl) ale sala jest super, w kuchni jest wszystko, rowniez jest piwnica gdzie mozna przechowywac alkohol, napoje
dwie osobne ubikacje, naprawde polecam, sala duza... tylko pytajcie sie, bo cos slyszalam, ze wlasciciele mieli ja sprzedac...pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.