hmm miałem okazję być ostatnio na weselu w Europie i nie mam zastrzeżeń, jedzenia było duuuuużooo i bardzo smaczne, obsługa właściwie bez zarzutów (fajne kelnerki:)) miło i sprawnie..
poza tym w Tomaszowie Bol. jest równie sympatycznie.
~Wdzięczni weselnicy niezalogowany 2 listopada 2011r. o 11:30
Dziękuję serdecznie Pani Tosi i całej załodze Galerii za przygotowanie nam wspaniałej uczty weselnej. Zarówno Para Młoda jak ich Rodzice mogli bawić się jak pozostali goście weselni bo załoga czuwała nad całością imprezy. Wspaniale dogadywała się z zespołem ZODIAK (super!!!) więc weselisko było na 102!!! DZIĘKUJEMY I POLECAMY!!!!![img=1320229854_5ttsdom.jpg]
Szczerze polecam Anabelę w Czernej - mieliśmy tam wesele w październiku - eleganckie i gustownie wnętrze, impreza przygotowana perfekcyjnie, bardzo smaczne i bardzo obfite jedzenie, ładnie i szybko podane, obsługa bez zarzutu, goście byli zachwyceni wyglądem sali i bardzo zachwalali jedzenie! na prawdę niczego nie brakowało, niezdecydowanym polecam!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.