Polecam Perłe Zachodu kolo Jeleniej Góry Wszystko Super a jedzenie najlepsze ,no i tanio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sala bardzo ładna a widoki fantastyczne ponizej piekne jezioro z tama
nie polecam europy ostatnio tam bylam jedzenie do bani na poprawinach w ogole potrawy nie byly przyozdobione takze wygladalo to tak jakby ktos sobie piknik zrobil na trawce chociaz i tak piknik by wygladal ladniej obsluga z takimi minami jakby byly tam za kare jedzenie ni podane w pore tzn. chodzi o to ze podali pieczen ktora stala dobrych kilka minut i byla juz zimna a potem dopiero kluski slaskie z sosem takze nie do pary surowki w ogole nie doprawione smakowaly jak starte lub pokrojone warzywa i nic poza tym a nie wspamne o flakach totalna porazka
~ŚWIEŻO POŚLUBIENI niezalogowany 21 września 2011r. o 19:29
My na 100% polecamy Dąbrówkę ! !!! Mamy same miłe wspomnienia (całkiem świeże). Mało o nich się pisze ,a wielka szkoda.Warto ,polecamy .Ale najlepiej sami pooglądajcie ich chociaż na stronce internetowej, a się przekonacie. :)))
~Pan Młody niezalogowany 21 września 2011r. o 20:06
Zdecydowanie POLECAM Europę. Miałem tam zorganizowane wesele, jedzenia było dużo, niczego nie brakowało, a przede wszystkim było smacznie i apetycznie. Obsługa również bez zarzutu, kelnerki uprzejme i grzeczne nie było żadnego wynoszenia jedzenia czy alkoholu. Sala również była ładnie udekorowana. Ze strony moich gości były same pozytywne uwagi. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Serdecznie dziękuję szefostwu Europy za udane wesele.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.