Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~Mogę polecić. niezalogowany
10 marca 2012r. o 23:08
~zita napisał(a): ktos jeszcze byl w dabrówe jak tam z organizacja i jedzeniem kazda opinia sie liczy bo jestem zainteresowana tą sala na wesele;) ;)

Możesz spokojnie wybrać tą salę .Miałam tam wesele, było super zorganizowane ,jedzenia też było dosć i jeszcze zostało.
Sala jest naprawdę ładna i co zatym idzie zdjęcia i nagrania też są super.Goście i my byliśmy zadowoleni .Polecam :) ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 marca 2012r. o 17:42
Tylko nie madelie z Lwówka ,byłam tam na weselu dwa lata temu ..porażka szczerze odradzam..
~Foluś niezalogowany
11 marca 2012r. o 19:15
A co sądzicie o GARDENIE? Jakie jedzenie, ceny i w ogóle?
~` niezalogowany
12 marca 2012r. o 11:22
Polecam nową salę w Nowogrodźcu. Rewelacja.
6326
#Serena nieaktywny
12 marca 2012r. o 19:05
A ja polecam podkowę przy II Armii Wojska Polskiego, jedzenie przepyszne i sala naprawdę godna polecenia. Byłam tam na weselu oraz kilku innych imprezach i byłam bardzo zadowolona :)
7748
#Cathleen.bc nieaktywny
12 marca 2012r. o 19:54
Serena napisał(a): A ja polecam podkowę przy II Armii Wojska Polskiego, jedzenie przepyszne i sala naprawdę godna polecenia. Byłam tam na weselu oraz kilku innych imprezach i byłam bardzo zadowolona :)

Zgadzam się ;)
~ niezalogowany
12 marca 2012r. o 21:47
ja polecam restauracje dąbrółwkę sama miałam tam wesele i byłam bardzo zadowolona a należę do wymagających osób
~ niezalogowany
12 marca 2012r. o 22:18
Zaden lokal pod wzgledem zarełka nie przebije Perły Zachodu Jedynym minusem jest to ze sala miesci max 90 osob

Ale goraca polecam maja tez tam swoj zespól za krec ........ prowadzi wesela

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza