~mamma-SALA ROMANTICA. niezalogowany 23 stycznia 2013r. o 18:35
Szukam jakis informacji na temat sali bankietowej Romantica kolo Lwowka.Znalazlam jedynie ich strone na facebooku (fajna) ale tam nie pisza o terminach, menu ,cenie talerzyka ,po ile miejsce hotelowe.No zero.Napisalam meila tez narazie brak reakcji.Macie .jakies doswiadczenia, opinie,ceny czy ja nie umiem szukac czy cos?Od razu powiem ze pierwsza w Google jest Romantica z malopolski.Czy ktos moze mi pomoc?
~mamma-SALA ROMANTICA. niezalogowany 24 stycznia 2013r. o 5:06
Potwierdzam Inna Bajka jest super.Na male przyjecie,randkeitp.Dobrze karmia?Polozenie te extra tylko (co nie w ich gestii) dojazd.Dziura na dziurze.Ja jednak szukam wiadomosci o ROMANTICE kolo Lwowka. :) :) :)
to nie jest ROMANTICA tylko zapewne MADELINE ale na początku odradzam lokal sam ładny ale jedzenie jedna wielka porażka i z tego co sie orientuje to chyba 180 zł od talerza wołają. Polecam LAGUNE w Rakowicach jedzonko sala pełen wypas a cena napewno o wiele niższa niż w tym kiepskim MADELINE !!!
Ja mialam wesele w Romantice w Bielance i jestem bardzo zadowolona. Piekna sala i okolica. Cisza, spokoj, piekny ogrod, tak wiec jest gdzie wyjsc. Altana przed sala na upalne dni. Hotel na miejscu na ok 60 osob i niedrogo. Ja placilam ok 65 zl za osobe, jesli jest wieksza liczba noclegow to mozna sie potargowac. A sala jakos 180 zl razem z poprawinami. Ogolnie bardzo polecam. Ja mialam wesele rok temu. Caly czas widac, ze wlasciciele inwestuja. Ciagle sie cos zmienia. Na razie maja tylko strone na fb. Tak wiec zeby ustalic wszelkie szczegoly trzeba sie kontaktowac z pania Krystyna.[img=1359193769_o2g2zej.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.