Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~toto niezalogowany
18 października 2012r. o 22:47
a jaka tam imprezka? nie byłem, może wpadne?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
41
#jegomosc nieaktywny
18 października 2012r. o 22:54
Niestety, chodzi o zamkniętą imprezę prywatną:) Ogólnie to miejsce mi się super podoba!!!

www.djdowynajecia.pl
~toto niezalogowany
19 października 2012r. o 21:33
czekam na relacje! jak prywata to nie wpadne:) do miłego po imprezce, napisz jak tam jest!
~przyszłe 18-nastki niezalogowany
7 stycznia 2013r. o 12:54
Jaki lokal polecacie na zrobienie imprezy 18 w Bolesławcu?
?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??
41
#jegomosc nieaktywny
7 stycznia 2013r. o 13:13
~przyszłe 18-nastki napisał(a): Jaki lokal polecacie na zrobienie imprezy 18 w Bolesławcu?
?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??

To zależy:) Przede wszystkim od tego jak duża ma to być impreza i czy chcesz mieć na niej catering, czy też jedzenie chcesz przygotować samodzielnie. Napisz coś więcej to chętnie ci pomogę znaleźć coś fajnego.

www.djdowynajecia.pl
~przyszłe 18-nastki niezalogowany
7 stycznia 2013r. o 13:19
impreza na okolo 30-50 osob . Najlepiej z cateringiem :) w Bolesławcu i w miare tanio
41
#jegomosc nieaktywny
7 stycznia 2013r. o 13:38
Zapytajcie o Inną Bajkę (www.inna.boleslawec.pl) - miejsce jest super, ale nie wiem jak z cenami.

Możecie też spróbować w Prnjavorze zapytać - grałem tam jakiś czas temu bardzo fajne urodzinki. Wprawdzie nie wiem czy hotel działa na co dzień, ale jeszcze 2 miesiące temu można było wynająć salkę i catering.

Zawsze możesz pomyśleć o wynajęciu jakiegoś lokalu (raczej większego bo 50 osób to niemało). Możesz też pomyśleć o jednej z sal "weselnych" w okolicy Bolesławca (najlepiej zorganizuj imprezę w piątek, będzie taniej i łatwiej o salę).

Dopisane 07.01.2013r. o godz. 13:38:

Jeśli potrzebujesz wsparcia odezwij się do mnie na FB - https://www.facebook.com/krzysiek.krzeminski.7 to chętnie coś doradzę jeszcze:)

www.djdowynajecia.pl
~jaaaaaaaaaa niezalogowany
7 stycznia 2013r. o 15:18
~przyszłe 18-nastki napisał(a): impreza na okolo 30-50 osob . Najlepiej z cateringiem :) w Bolesławcu i w miare tanio

polecam Smakoszka w szkole budowlanej...domowe jedzenie i sala OK :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.