Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~John niezalogowany
13 września 2012r. o 15:19
A czy ktoś robił w Siedlęcinie, ale w Domu Ludowym? Ze zwykłymi kucharkami? Chodzi mi o opinię na temat Pani Małgosi-kucharki. Czy ktoś może coś słyszał?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~krzysztof niezalogowany
13 września 2012r. o 19:43
Ja nie znam tych kucharek moze to one robily jedzenie Ale ja bylem na weselu w swieta Wielkiej Nocy powiem krotko jedzenie nie bylo złe ale tez zadnej rewelacji Natomiast zastawa pRL szklanki byly okropne sala moze byc ale co mozn sie spodziewac po wiejskiej sali Na cale szczescie wesele uratował dobry zespól z Jeleniej Góry
Osobidcie nie zrobiłbym tam wesela Moze na Andrzejki mozna przyjsc
~poliglotka niezalogowany
13 września 2012r. o 21:05
Przepraszam a jakie ceny maja:)
~olo niezalogowany
14 września 2012r. o 9:30
ja polecam Inną Bajke, nowy lokal, przepiękny......warto podjechać zobaczyć! a jaki cudny hotelik tam mają!!! myśle, że tam imprezka byłaby udana, bo spokój.......
~ niezalogowany
14 września 2012r. o 21:19
~John napisał(a): A czy ktoś robił w Siedlęcinie, ale w Domu Ludowym? Ze zwykłymi kucharkami? Chodzi mi o opinię na temat Pani Małgosi-kucharki. Czy ktoś może coś słyszał?

Ponawiam pytanie. Niech ktoś się jeszcze wypowie.

Dziękuję za jedyną odpowiedź;)
9784
#coffeenka nieaktywny
18 października 2012r. o 12:19
Najlepiej poszukać informacji w internecie, na lokalnych forach, takich jak to. Dużo ludzi poszukuje chętnych do wynajęcia sal weselnych, [url=http://zak-studio.home.pl/]reklamując się[/url] właśnie w ten sposób.
41
#jegomosc nieaktywny
18 października 2012r. o 12:47
~olo napisał(a): ja polecam Inną Bajke, nowy lokal, przepiękny......warto podjechać zobaczyć! a jaki cudny hotelik tam mają!!! myśle, że tam imprezka byłaby udana, bo spokój.......

Gram tam imprezę w najbliższy weekend, sprawdzę i zdam relację:):):)

www.djdowynajecia.pl
~mariusz niezalogowany
18 października 2012r. o 19:13
www.salemarzen.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza