~też weselnik napisał(a): a ja polecam Garden,jeżeli chodzi o ilość jedzenia to zależy od tego jaka została wybrana stawka od osoby,są trzy albo i cztery opcje.Jak gospodarze wybiorą najtańszą stawke to może i mało jedzenia.Byłam na weselu w Gardenie i nie można było przejeść,po poprawinach jeszcze zostało i nie była to najdroższa wersjaJeżeli chodzi o GARDEN Myślę że tu większość wypowiada się tym samym przypadku.W każdym bądź razie wiem że nawet jeżeli jest ta wyższa stawka to i tak za te pieniążki jedzenia nie powinno zabraknąć.Jedyne co chcę tu napisać to tylko tyle aby młodzi chcący organizować tam najważniejszy dzień swojego życia to naprawdę zastanówcie się.Pamiętajcie piękno wyglądu to nie wszystko,a uważam że jest wiele innych ładnych miejsc.Jeżeli nie chcecie spotkać się z arogancją i bezczelnością to pomyślcie zanim sie zdecydujecie...
~:/ napisał(a): Witam...no przyznam sie ze czytam komentarze i mam dreszcze...termin ustalony, zaliczka wplacona, goscie powiadomieni, a tu.... :| serio tak zle w tym Gardenie? ktos byl tam ostatnio? jak jest? jejku nie chce zalowac pozniej do konca zycia, ze wybralam nie ten lokal :( ;(