Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~ niezalogowany
6 sierpnia 2013r. o 11:11
Jeśli chodzi o Garden NIE POLECAM. Sala i ogród super ale poza tym lokal nic więcej nie oferuje, jedzenia mało i to bardzo mało w dodatku mało smaczne i niezbyt ładnie podane
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2041
#zula999 nieaktywny
6 sierpnia 2013r. o 11:23
Ja robię na sali w Nowych Jaroszowicach
~weselnik niezalogowany
6 sierpnia 2013r. o 13:56
Garden - nie polecam, ze względu na jedzenie. Owszem sala ładna, ogród ładny, sympatyczna obsługa. Jedzie dobre ale tak mało, że każdemu jest głupio coś wsiąść, bo już dla nikogo więcej przy stole nie zostanie.
I jeszcze klima - paranoja;/
~też weselnik niezalogowany
6 sierpnia 2013r. o 14:46
a ja polecam Garden,jeżeli chodzi o ilość jedzenia to zależy od tego jaka została wybrana stawka od osoby,są trzy albo i cztery opcje.Jak gospodarze wybiorą najtańszą stawke to może i mało jedzenia.Byłam na weselu w Gardenie i nie można było przejeść,po poprawinach jeszcze zostało i nie była to najdroższa wersja
~zaklopotana niezalogowany
6 sierpnia 2013r. o 14:53
A czy ktos z Panstwa byl na imprezie w Innej Bajce? zastanawiam sie nad zorganizowaniem imprezki wlasnie tam, ale moze ktos moglby mi cos doradzic? jak jedzenie i ceny? i czy jest tam miejsce do tanczenia?
~ niezalogowany
6 sierpnia 2013r. o 19:58
~też weselnik napisał(a): a ja polecam Garden,jeżeli chodzi o ilość jedzenia to zależy od tego jaka została wybrana stawka od osoby,są trzy albo i cztery opcje.Jak gospodarze wybiorą najtańszą stawke to może i mało jedzenia.Byłam na weselu w Gardenie i nie można było przejeść,po poprawinach jeszcze zostało i nie była to najdroższa wersja
Jeżeli chodzi o GARDEN Myślę że tu większość wypowiada się tym samym przypadku.W każdym bądź razie wiem że nawet jeżeli jest ta wyższa stawka to i tak za te pieniążki jedzenia nie powinno zabraknąć.Jedyne co chcę tu napisać to tylko tyle aby młodzi chcący organizować tam najważniejszy dzień swojego życia to naprawdę zastanówcie się.Pamiętajcie piękno wyglądu to nie wszystko,a uważam że jest wiele innych ładnych miejsc.Jeżeli nie chcecie spotkać się z arogancją i bezczelnością to pomyślcie zanim sie zdecydujecie...
~:/ niezalogowany
13 sierpnia 2013r. o 12:58
Witam...no przyznam sie ze czytam komentarze i mam dreszcze...termin ustalony, zaliczka wplacona, goscie powiadomieni, a tu.... :| serio tak zle w tym Gardenie? ktos byl tam ostatnio? jak jest? jejku nie chce zalowac pozniej do konca zycia, ze wybralam nie ten lokal :( ;(
~ja niezalogowany
13 sierpnia 2013r. o 13:04
~:/ napisał(a): Witam...no przyznam sie ze czytam komentarze i mam dreszcze...termin ustalony, zaliczka wplacona, goscie powiadomieni, a tu.... :| serio tak zle w tym Gardenie? ktos byl tam ostatnio? jak jest? jejku nie chce zalowac pozniej do konca zycia, ze wybralam nie ten lokal :( ;(

Ja byłąm jakiś czas temu i szczerze...mogłoby być lepiej, przede wszytskim trzeba dobrać odpowiednie dania do temperatury na zewnątrz, klima nie wyrabia, więc potem wszystko na stole wygląda mało apetycznie. Jak dokładnie dopilnujesz jedzonka i obsługi to myślę, że nie będzie źle
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.