Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~ niezalogowany
14 sierpnia 2013r. o 21:33
~:/ napisał(a): Witam...no przyznam sie ze czytam komentarze i mam dreszcze...termin ustalony, zaliczka wplacona, goscie powiadomieni, a tu.... :| serio tak zle w tym Gardenie? ktos byl tam ostatnio? jak jest? jejku nie chce zalowac pozniej do konca zycia, ze wybralam nie ten lokal :( ;(
Ja tam bylam w tym miesiacu i niestety musze Cie rozczarowac...Wypowiedz zaraz nad Twoją sprawdzila sie rowniez i w tym przypadku: Jedzenia brakło juz na weselu juz nie wspomne o poprawinach,klima wogole nie dzialala,organizatorka...brak slow.Przykro!!! ale jest wiele lepszych miejsc gdzie nikt by nie zalowal.Tymbardziej ze sa to duze pieniadze.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6998
#anulka1073 nieaktywny
14 sierpnia 2013r. o 21:37
SALA U HUBERTA !! WILCZY LAS!! :) polecam

Dopisane 14.08.2013r. o godz. 21:37:

SALA U HUBERTA !! WILCZY LAS!! :) polecam
~mężatka niezalogowany
14 sierpnia 2013r. o 22:12
Moja opinia jest zupełnie inna, niż ta poprzednia dotycząca hotelu Garden. Wesele miałam w czerwcu i wszystko było suuuuper! Goście i ja z mężem bardzo byliśmy zadowoleni- jedzenia zostało nam strasznie dużo( było naprawdę bardzo smaczne)- rozdawaliśmy jeszcze następnego dnia, organizacja jak najbardziej profesjonalna, niczego nie brakowało. Panie obsługujące wywiązały się rewelacyjnie, cały czas było czyściutko, Panie donosiły jedzenie...Nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa. Wcześniej też tuż przed weselem słyszeliśmy jakieś negatywne opinie i zmartwiliśmy się, ale zdecydowanie mogę polecić- swojego wesela lepiej bym nie mogła sobie wyobrazić. Powodzenia i bez zbędnych zmartwień:)
~ niezalogowany
15 sierpnia 2013r. o 8:21
ha ha ha
~ha niezalogowany
15 sierpnia 2013r. o 11:30
Na pewno to jest opinia samych właścicieli tego lokalu
~jola niezalogowany
15 sierpnia 2013r. o 13:53
jak tak samo organizują jak zatrudniają to ja pitole 30 osób na jedno stanowisko wybór 7 i cały tydzień załatwiony i to za darmo tak było ze mną i kilkoma znajomymi
~Ala niezalogowany
15 sierpnia 2013r. o 14:50
A ja polecam Galerie , miałam tam niedawno wesele i jestem bardzo zadowolona,było mnóstwo jedzenia ,nawet klima dawała rade , a było jak w piekarniku na dworze ,fajna obsługa ::))
~Bas niezalogowany
15 sierpnia 2013r. o 16:35
~ha napisał(a): Na pewno to jest opinia samych właścicieli tego lokalu

Ha ha A ty jestes właścicielka konkurencji gardenu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy