Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~:/ niezalogowany
13 sierpnia 2013r. o 13:14
A czy jedzonko jest dobre? i jest go wystarczajaco? ja wybralam srednia opcje cenowa...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 sierpnia 2013r. o 13:16
~ja napisał(a): Ja byłąm jakiś czas temu i szczerze...mogłoby być lepiej, przede wszytskim trzeba dobrać odpowiednie dania do temperatury na zewnątrz, klima nie wyrabia, więc potem wszystko na stole wygląda mało apetycznie. Jak dokładnie dopilnujesz jedzonka i obsługi to myślę, że nie będzie źle

No i zajrzyj do kuchni i spenetruj w czym i jak przygotowywane jest jrdzenie.

Zmoderowano 13.08.2013 godz.17:39 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
13 sierpnia 2013r. o 13:28
ojej ;( nie wiem co robic :(przerazona jestem
~ niezalogowany
13 sierpnia 2013r. o 15:10
~:/ napisał(a): ojej ;( nie wiem co robic :(przerazona jestem

Nie martw się na zapas,wiesz jak jest "pańskie oko konia tuczy"-trzeba trochę dopilnować szczegółów i będzie dobrze,bo niektórzy są albo wygodni albo zbyt ufni albo jedno i drugie jednocześnie,warto zainteresować się bardziej i będą na pewno efekty,jak ktoś tylko w dwóch słowach złoży zamówienie i niczym więcej się nie interesuje ,o nic nie pyta,nigdzie nie zagląda to potem niespodzianki bywają,ja na przykład jestem taka dociekliwa[a może ktoś powiedział by "upierdliwa"],że chciałabym wiedzieć zamawiając jedzenie np z jakiego mięsa i na jakim tłuszczu będą usmażone kotlety.
13 sierpnia 2013r. o 15:30
Tak zrobie! dzieki :)

Zmoderowano 13.08.2013 godz.17:40 - powód: błąd cytowania (moderator)
~ niezalogowany
13 sierpnia 2013r. o 15:52
Powodzenia.Będzie super,zobaczysz. :)

Zmoderowano 13.08.2013 godz.17:40 - powód: błąd cytowania (moderator)
~xxx niezalogowany
13 sierpnia 2013r. o 21:56
Ja byłam tam na weselu w lipcu. Nigdy nie spotkałam się z tak długim oczekiwaniem na danie. Jak przyszliśmy stół był pusty. Po rosole czas oczekiwania na 2 danie ok 30 min. Stół wtedy bez żadnych przystawek. Na obiad każdy wyrywał sobie kawałek mięsa. Dosłownie 1 kawałek na głowę. Jak kogoś nie ma przy stole to nie dostaje np lodów, barszczu itp chyba, ze ktoś poprosi w jego imieniu. Za taką kasę taka porażka. Tłumaczyli się, ze mają dwie inne imprezy jeszcze. Później się polepszyło. Ale porcje bardzo małe. Na poprawiny to już w ogóle nawet klusek ślaskich brakowało.
~X niezalogowany
14 sierpnia 2013r. o 15:15
NO NIESTETY TO PRAWDA I JESZCZE WIĘCEJ...!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza