~byla panna mloda napisał(a): Wybaczcie ale wcielo moj poprzedni post i ten wyzej jest zakonczeniem tego co ponizej. Moze Was zaskocze ale ja polecam bardzo goraco restauracje i sale weselna SLONECZNA w Chocianowie ok. 30 km od Bolca w kierunku na Lubin. Cena bardzo przystepna bo ok.150 zl talerzyk z poprawinami.Z wlascicielem mozna dogadac sie o wszystkim np. ciasto (niektorzy karza sobie zamawiac w okreslonej cukierni ),alkohol kupi w hurcie jaki chcesz i ile chcesz, mozna samemu zakupic owoce takie jakie sie chce.Na ciasta przygotowane sa chlodnie. Jedzenia duzo nie do przejedzenia i BARDZO SMACZNE.Nawet preferencje (weganie, muzulmanka, wegetarianie) jest uwzgledniane i dla tych osob przygotowano inne posilki. Obsluga Super i sprawna.Przyjmuje zwroty alkoholu i odlicza od ceny talerzyka. Czysto.Wlasciciel jak z nim uzgodnisz to zalatwi WSZYSTKO na przyjcie weselne.POlecam i jeszcze raz polecam.
Myślę, że w okolicach Bolesławca ciężko jest znaleźć salę na takie większe (180 osób) wesele. Większość takich sal jest, że tak powiem "oklepana". Ale jeśli chodzi o tą SŁONECZNĄ to weszłam na ich stronkę, gdzie jest kilka zdjęć i jak dla mnie sala wygląda super :) Jeśli z szefem faktycznie idzie się dogadać tak jak piszesz, to sala warta jest obejrzenia i przedyskutowana kilku spraw :) I 30 km to też nie jest wcale tak daleko... A na ile osób robiliście tam wesele?