Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

2900
#falco nieaktywny
18 sierpnia 2013r. o 20:43
pałac w Krotoszycach

hotel,spa...
kuchnia -rewelka :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~michał niezalogowany
18 sierpnia 2013r. o 22:59
Byłem w tym roku na weselu w tym lokalu. O ile wiem robi tam profesjonalny kucharz (od tego roku nowa ekipa)- jedzenie po prostu przepyszne, a co jest największą niespodzianką... nie idzie przejeść!!! Piękny, nowy obiekt i ogromna przestrzeń! Byłem na wielu weselach, ale to zapisalo mi się najmilej, dopiero od tego roku mają stronę internetową i stąd są mniej rozpoznawalni od konkurencji.

http://www.google.pl/#bav=on.2,or.r_qf.&fp=f1de4671694db776&q=sala+romantica+bielanka
~michał niezalogowany
18 sierpnia 2013r. o 23:04
https://www.facebook.com/RomanticaSalaBankietowawBielance/photos_stream

http://www.romanticabielanka.pl/
116
#moderator nieaktywny
20 sierpnia 2013r. o 21:12
~Patrycja napisał(a): Witajcie serdecznie,
chciałabym w przyszyłym roku zorganizaować wesele w okolicy Bolesławca. Jestem zupełnie z innej cześci Polski i nie mam pojęcia które sale weselne są dobre, a które nie.
Widziałam na forach zachwalane sale, ale wydaje mi się, że to raczej piszą właściciele tych sal, żeby złapać nowych klientów.
Proszę dajcie mi znać które sale Waszym zdaniem nie zasługują na uwagę i gdzie będąc na weselu nie byliście zadowoleni i w tym miejscu nie robilibyście swojego wesela. Będę wdzięczna za informacje, co Wam się nie podobało w tych salach, zwłaszcza interesuje mnie kwestia jedzenia, serwisu itp.
Być może właściciele sal weselnych czytając Wasze opinie zwrócą uwagę na te kwestie i będą mogli poprawić w tym zakresie swoje usługi.
Z góry wielkie dzięki za pomoc.
2900
#falco nieaktywny
21 sierpnia 2013r. o 15:17
i ja mam dobre zdanie o tym lokalu chociaż ...nie chodzi o wesele :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~xxx niezalogowany
5 września 2013r. o 18:10
Ja polecam Anabele. Cena dość wysoka ale pyszne jedzenie, dobra i miła obsługa, piękna sala :) byłam osobiście na weselu.
O Gelerii jednak nie słyszałam dobrych opinni, ostatnim razem goście dotali napoprawinach sałatki z soboty i w poprwiny nie dostali sosu do klusek bo sie zepsół.
~X niezalogowany
5 września 2013r. o 18:15
no tak,sos się zepsuł...dramat to w ogóle zgadzać się na poprawiny przygotowane z resztek po weselu...ale czego się nie robi dla pieniędzy...
~X niezalogowany
5 września 2013r. o 18:18
...aaa jeszcze spotkałam sie z czymś takim,że na poprawinach nie wymieniono obrusów,to już cios poniżej pasa...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza