Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

41
#jegomosc nieaktywny
5 września 2013r. o 18:23
~xxx napisał(a): Ja polecam Anabele. Cena dość wysoka ale pyszne jedzenie, dobra i miła obsługa, piękna sala :) byłam osobiście na weselu.

Właśnie wczoraj podpisałem umowę z młodymi, którzy planują tam właśnie zorganizować swoje wesele - ponoć jest tam bardzo fajnie.

www.djdowynajecia.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
5 września 2013r. o 20:50
a ja Wam polecę jeszcze ,,Zajazd u Kowala,, lub ,,Tylicki Młyn,, mieszczący się zaraz obok :)
to wszystko tuż za Zgorzelcem w kierunku Sulikowa...

fajne miejsce nad stawem ,cisza ,spokój , hotelik a i sam lokal całkiem ,całkiem...

"bierz życie z każdym oddechem..."
657
#agak nieaktywny
5 września 2013r. o 21:02
Jak tak daleko wybiegamy, to równiez polecam Tylicki Młyn/Zajazd u Kowala :) Fotografowałam tam 3 lata temu i baaardzo mi się podobała ta sala. Duża, wysoka, jedzonko dobre :)

www.agakryspin.com
41
#jegomosc nieaktywny
5 września 2013r. o 21:11
Jeśli szukać tak daleko to Żabi Dwór niedaleko Kożuchowa to fajne miejsce:)

www.djdowynajecia.pl
2900
#falco nieaktywny
5 września 2013r. o 21:13
a pstrążek mniamuśny... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
5899
#pati84 nieaktywny
20 września 2013r. o 17:34
Witam,
poszukujemy sali weselnej na 180 osób w okolicy Bolesławca. Ciężko jest znaleźć jakąś ładną salę na tak dużo osób, każdy proponuje nam salę w Tomaszowie Bolesławieckim, Galerię czy Garden, ale szukamy raczej czegoś innego. Słyszałam dużo dobrego o sali weselnej ROMANTICA w Bielance. Faktycznie sala jest prześliczna, ale czy ktoś z was może powiedzieć mi coś więcej o tej sali i przede wszystkim jakie tam jest jedzonko... Będę wdzięczna za wszelkie info :)

♥ Uwielbiam kłaść się z myślą, że mam dla kogo wstawać ♥
29
Bernard
20 września 2013r. o 20:06
pati84 napisał(a): Witam,
poszukujemy sali weselnej na 180 osób w okolicy Bolesławca. Ciężko jest znaleźć jakąś ładną salę na tak dużo osób, każdy proponuje nam salę w Tomaszowie Bolesławieckim, Galerię czy Garden, ale szukamy raczej czegoś innego. Słyszałam dużo dobrego o sali weselnej ROMANTICA w Bielance. Faktycznie sala jest prześliczna, ale czy ktoś z was może powiedzieć mi coś więcej o tej sali i przede wszystkim jakie tam jest jedzonko... Będę wdzięczna za wszelkie info :)

Fociłem tam ze trzy razy albo więcej choć ostatnio ze dwa lata temu. Fajne miejsce, dobra obsługa, kuchnia ok, chyba nawet jakieś noclegi na miejscu były. Wspominam pozytywnie.

NA 180 to nie al gdyby ktoś szukał mniejszej sali, to jet nowa na rynku i jest bardzo, bardzo dobra: http://www.facebook.com/stodolaolobok

bobrzanie.pl
~ niezalogowany
20 września 2013r. o 22:13
Romantica jest lokalem godnym polecenia.Jedzonko rewelacja i obsluga tez na poziomie.Garden naprawde jezeli nie chcesz miec skopanego wesela to nie idz tam.tymbardziej to nie jest sala na tak duza liczbe gosci.Nie wiem na ile osob jest. Galeria,tam tez jedzonko pycha i cala reszta rowniez.Zycze trafnego wyboru :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza