Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~ niezalogowany
13 stycznia 2014r. o 16:11
Tak.LAGUNA jest godna polecenia.Co by nie wymieniać to wszystko jest u nich b.dobre.POLECAM.Byłam na weselu tam w tamtym roku i jako gość oceniam wszystko na b.dobrze :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 stycznia 2014r. o 19:11
jegomosc napisał(a):
~ napisał(a):

Jak to ślub miałaś w tym lokalu? Chyba żartujesz? To nie w kościele? mOŻE WESELE MIAŁAŚ ,TO ZNACZY PRZYJĘCIE WESELNE ,ALE ,ŻEBY ŚLUB? to raczej mi nie wyglada na prawdę.Ślub to przysięga i założenie obrączek ,i to w tej Europie miałaś?

:P :P :D :D :D Ślub to ślub a wesele to zupełnie co innego. ;)

Nie cwaniakuj, widziałem śluby dawane na salach weselnych i

ich coraz więcej:)

"mądry " sie odezwał :P Jakoś z opisu nie wydaje się ,że tam miało miejsce ślubowanie,tylko uczta weselna ,i chodzi tu o to ,że ludzie nie rozróżniają co to ślub a co wesele.A ślub iw ogrodzie i w każdym miejscu wziąć można ,każdy to wie .
:P ;)
~LILI niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 20:11
hej, byl ktos w stodole w oloboku? albo mial tam swoje wesele? jak tam jest?
~Julka1 niezalogowany
30 stycznia 2014r. o 16:52
Planujemy wesele w Restauracji Europa- proszę o szczere wypowiedzi :) Polecacie ?
~??? niezalogowany
30 stycznia 2014r. o 20:43
Ja też mialam wesele w Europie i nikt mi nie mowil że jest klima, obsluga byla mila, zwinna wlaściciele mili nic nie można zlego powiedzieć. Nie dawno mieliśmy chrzciny w Europie i też bylo sympatycznie, smacznie i przemilo. Nic nie wskazywalo na to żeby jak to piszesz buda miala paść !!! A założe się że tobie wlasny mąż nawet nie odpowiada. Muszą być tacy ludzie jak ty bo byloby nudno. :)
~??? Pysia niezalogowany
30 stycznia 2014r. o 20:58
Europa w Kruszynie dobry wybór.
Mialam tam wesele bylo super. Byliśmy goścmi na komuni i też mi się podobalo. Mają smaczne i ladnie podane jedzonko :) Polecam
~Julka1 niezalogowany
30 stycznia 2014r. o 21:57
Dzięki :) Bo czytając wcześniejsze posty trochę się przeraziłam. Po weselu napiszę własną opinię, mam nadzieję że będzie pozytywna :) Klimy nie ma to fakt, ale nikt tego nie ukrywa.
41
#jegomosc nieaktywny
30 stycznia 2014r. o 22:15
Gram w tym roku jedno wesele w Europie. Powiem jak było:)

www.djdowynajecia.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza