Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach
#RTV nieaktywny 8 maja 2013r. o 9:03
~xxx napisał(a):
teren jest własnością prywatną. Zgłosiłem informacje o planowanym nielegalnym zlocie policji oraz właścicielowi Zmoderowano 07.05.2013 godz.21:53 - powód: usunięte zbędne cytowanie (moderator)
Skoro zapraszasz ,to jak rozumiem jestes organizatorem,tak ?
I co znów jeden wielki rozpiździel?
- 1/4 mili to tylko z nazwy 1/4 mili,bo jedni się ścigają na 100m inni przez całe lotnisko :(
Poza tym często startuje kilka aut,a ludzie przebiegają przed maską ,bo nie ma żadnych bramek więc o potrącenie nietrudno :(
Poza tym każdy upala gdzie chce,jak chce i nie patrzy dalej niż czubek własnego nosa :(
Czyli znów nas czeka dziki spęd,gdzie znów pewnie ktoś rozbije swoje auta ;)
Bo na ostatnim spędzie 26.05 się dwie hondy rozbiły :(
Jesli ktoś lubi takie spędy to fajnie-tylko niech po sobie sprząta ;)
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Hemi kto wezmie na siebie odpowiedzialność? z nazwy która niczego sobą nie reprezentuje nie ma nic.Burdel syf i cwaniactwo. Jeden wielki śmietnik młodzi ludzie zostawiają po sobie bo przecież to nie ich. A co do spędu bo dla mnie to są spędy,jak by któryś z tych pseudo tunerów miał to wszystko zabezpieczyć to koszty by na samym starcie go przerosły,odwagi jednak brak wziąść na siebie taki burdel ;)
drift? hahaha chyba arabski, 0 planowanych łuków, dzicz z mechanizmami różnicowymi, upalanko 1 koła bo 2. sie obraca hah, pozdro dla 2 litrowych maniaków dławiących swoje silniki, 1/4 mili? no tak na 100m 150 czy nawet 600 i jak na starcie sa 4 auta to juz przy koncowce tlumu miejsca starczy dla 2 aut, zlot to byl tam kiedys teraz jest spęd z okolicznych wiosek, na takie auta to pod imperium mozna popatrzec, tam też gazuja stjuningowanymi golfami i niesmiertelnymi 1.6 mogliby chociaz zaprosic graczy z drift open a nie taki folklor, nie chodzi o to ze nie mam super auta i ze oczerniam innych bo tak nie jest, nie mam nic do kierowcow bmw 1.6 czy 1.8 ale panie/ panowie to jest porazka, maz taklie auto to je szanuj a nie na sile wmawiasz ludziom ze ono dryftuje, doceniam tez golfy tez fajne autka zywotne choc duzo leciwych ale jak widze czarne swiatla z przodu z tylu felga 17 cali z allegro i ryk tlumika (nie silnika) to uszy opadaja w srodku siediz pan z okularami (nie wazne ze jest noc) i leci jakas nuta nie wiem jaka bo dja wgl nie slychac ze wzgledu na wielka tube w bagarzniku, lata 90 sa juz za nami ale widze ze niektorzy dalej w to sie bawia, ja osobiscie zapraszam do poznania na tor tam sa ciekawe imprezy mili ludzie i tacy ktorzy zbieraja po sobie smieci a nie jak ta trzoda w krzywej, peirdolnie 1 z 2. kubek albo butelke w krzaki, paranoja.... policja powinna na okraglo tams iedziec
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.