Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

~Malina niezalogowany
28 marca 2011r. o 0:01
Jak było???słyszałam że dużo samochodów się zjechało... :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
525
#MX nieaktywny
28 marca 2011r. o 0:33
~k1p napisał(a): Z 1,9 tdi na pewno ;)
Chociaż kusi mnie, aby się zmierzyć z jakims współczesnym europejczykiem. Bo masa (1600kg) i gabaryty (5,1 m długości) są słuszne, moc nieduża, bo tylko 135 KM, ale 350 Nm przy 1600 obr/min. musi dać radę niejednemu.
Oj, niech ja wyjadę na ulicę... :>
Będzie zwycięstwo, albo porażka.

ha, w Krzywej dzisiaj wygrałabyś z 1/3 startujących ;) moc w większosci przypadków była nie opanowywana na przemian z nieodpowiednio długim wysprzęglaniem ;) i tym sposobem albo dymili w miejscu albo zamiast wartko ruszyć nabawili silniki odruchem wymiotnym ;]

jak dotrzymasz technikę, wielu sie złamie mimo większej mocy ;) takie moje zdanie po widoku dzisiejszych ćwierć-milowców. ;)
2083
#widmo91 nieaktywny
28 marca 2011r. o 0:46
jaram sie tym evo:)
[img=1301265952_u2p6zzu.jpg]

Dopisane 28.03.2011r. o godz. 00:46:

[img=1301265972_06aosgl.jpg]

Czujesz chlod tego szronu? To logika betonu!
950
#Fasola nieaktywny
28 marca 2011r. o 1:01
Evo spoko ;)
Choc mnie jekos bardziej zaciekawil R33 :) ot takie zboczenie ;)
Jeszcze jaksi czas i ja takim "zlomkiem" mam nadzieje przyajde ;D
315
#mir.ko nieaktywny
28 marca 2011r. o 8:12
w oczekiwaniu na pojedynek [img=1301291164_zyyccfh.jpg]
[img=1301291176_2e5jcsb.jpg]

klasyk
[img=1301291194_91zq310.jpg]

bmw vs bmw[img=1301291248_6lxkcny.jpg]

z góry lepiej [img=1301292156_v9i4vcg.jpg]

316 ...[img=1301292321_gxqka8z.jpg]

bullit[img=1301292681_qtqj6in.jpg]
~tomek niezalogowany
28 marca 2011r. o 9:02
Chamstwo , które z takim zachwytem wypowiada się na tym forum na temat "imprezy" powinno spojrzeć jaki chlew zostawiło po sobie na miejscu. Kto zapłaci za sprzątanie? Pytanie retoryczne
~d niezalogowany
28 marca 2011r. o 10:34
jak to kto pan,pani , spoleczenstwo
3145
#hemi nieaktywny
28 marca 2011r. o 11:37
~tomek napisał(a): Chamstwo , które z takim zachwytem wypowiada się na tym forum na temat "imprezy" powinno spojrzeć jaki chlew zostawiło po sobie na miejscu. Kto zapłaci za sprzątanie? Pytanie retoryczne

teoszke hamuj :> :> bylismy razem z Fasolą, Mako ,Seiferem, Asperą Igim ,Mirko i Dankamem na lotnisku i jakoś potrafilismy smieci wrzucic do siebie do bagaznika,tak więc nie wszyscy wypowiadający się to "chamstwo z forum"!!!!

Nas też wkurzało to,że taki chlew zostaje,szczególnie szkło na płycie lotniska:( i weź tam teraz pojeździj:(

Dopisane 28.03.2011r. o godz. 11:37:

Igi napisał(a): To ja proponuję zrobić jakiegoś grilla i oficjalne przywitanie nowej gotowej maszynki oraz chrzest ;)

własnie,zgadamy się na jakąś ładną niedzielkę,i skoczymy w pare aut na lotnisko albo gdzieś na placyk,i przechrzcimy Pontiaca;)

A co do zlotu to wielkie :*:*:* dla mojej Kasi za zajęcie sie strona gastronomiczną:):)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza