Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

3145
#hemi nieaktywny
11 lipca 2011r. o 21:14
jeśli jest cos organizowanego na lotnisku i stoi za tym jakis klub to wrzucajcie linki na ich stronkę!!
dla mnie pikus przejechać te 10km i zawrócic,ale jak ktos się natrudzi aby wziąć wolną niedzielę,i na dodatek jakis tam kawałek się przejedzie a na miejscu nie ma nic ,lub są trzy auta na krzyż to idzie sie wk...ić!!

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ździch niezalogowany
11 lipca 2011r. o 21:21
hemi napisał(a): jeśli jest cos organizowanego na lotnisku i stoi za tym jakis klub to wrzucajcie linki na ich stronkę!!
dla mnie pikus przejechać te 10km i zawrócic,ale jak ktos się natrudzi aby wziąć wolną niedzielę,i na dodatek jakis tam kawałek się przejedzie a na miejscu nie ma nic ,lub są trzy auta na krzyż to idzie sie wk...ić!!
Tutaj znalazłem co nieco na temat planowanego zlotu :) http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=65271
~miko niezalogowany
12 lipca 2011r. o 0:04
lipa a chciałem pojechać
2820
#k1p nieaktywny
12 lipca 2011r. o 0:19
Byłam w niedzielę na lotnisku. Sugerując się co niektórymi postami, myślałam, że cokolwiek będzie się działo, a tu miedzy 16 a 17 pustki :|
Jak nie macie nic konkretnego, nie siejcie propagandy. Ja mam niedaleko i tak czy siak bym przyjechała, żeby sie przelecieć 200km/h bez konsekwencji :>
Ale czytają to też ludzie spoza Bolca i okolicznych miejscowości. Z szacunku dla nich, podawajcie tylko konkretne informacje na temat konkretnych spotkań.
Bo jak chcecie sobie grillować w kameralnym towarzystwie, to umawiajcie się prywatnie :P
7088
#bercik117 nieaktywny
12 lipca 2011r. o 1:18
Po to jest forum na b-c żeby pisać takie informacje. Jak by ktoś pomyślał to by się przejechał i nas znalazł, nikt by nikogo nie wygonił. A jak ktoś jest "pasjonatem motoryzacji" to każde 100m przejechanie się własnym mobilem jest już wielka satysfakcją, a jeżeli jedzie się "na lotnisko" tylko po to żeby zobaczyć jak to ludzie wkładający całe serce, czas i krocie PLN w motoryzacyjne cuda (bo tak własnie nazywa każdy zapaleniec swoją maszyne) drifting-ują i się dobrze bawią, to po prostu ....... aaaa szkoda pisać.....
:/ :/ :/ :/ :/ :/ :/
315
#mir.ko nieaktywny
12 lipca 2011r. o 4:21
nissan GT-R, rosja :)

3145
#hemi nieaktywny
12 lipca 2011r. o 7:37
wiesz berci,nie każdy (niestety jest taki,że jak wpadnie na lotnisko to zrobi objazd wzdłuz i wszerz w poszukiwaniu,że może ktos przyjechał)
Jest info,że jest zlot-wbija a tam pustki,to wk..ny wraca do domu!!
I dla takiego szarego osobnika może wk..ić,to,że później czytał na forum coś pt:" bylismy gdzieś tam,a ci co mieli wiedzieć to wiedzieli".

Ktoś wrzucił linka na strone "mitasubiszi" i widać,że coś się klubowego święci,może i inni wpadną więc tym razem jakies autka mają w sumie być.

Ja akurat będę grillował w "towarzystwie" kooonkeetnych potęznych tuningów:):)http://mastertruck.pl/?page_id=28

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2820
#k1p nieaktywny
12 lipca 2011r. o 15:22
bercik117 napisał(a): Jak by ktoś pomyślał to by się przejechał i nas znalazł, nikt by nikogo nie wygonił.

Nie mówię, żebyście wygonili. Ale wjechałam na płytę, a tu pusto, nie ma żywej duszy. Skąd mogłam wiedzieć, że chowacie się gdzieś po krzakach??
Nie było się nawet z kim pościgać ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza