Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

2820
#k1p nieaktywny
15 lipca 2011r. o 23:32
A mnie kręcą tylko pojazdy, które mogę mieć w miarę moich możliwości.
Nie kręci mnie oglądanie cudzych cudeniek, czy prospektów reklamowych. Największą frajdę daje mi jazda własnym jedno bądź dwuśladem.
Nie warto tracić czasu na zachwycanie się cudzymi cudeńkami, trzeba pracować na swoje własne :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~DAWCA orgazmów niezalogowany
15 lipca 2011r. o 23:39
Mądre słowa ;) A swoją drogą po nowym avatarze wyczuwam jakąś Jamaszkę u Ciebie :P
2820
#k1p nieaktywny
15 lipca 2011r. o 23:41
Nooo, nic nie pisz, bo na samą myśl mnie nosi :-)
3145
#hemi nieaktywny
16 lipca 2011r. o 11:38
k1p napisał(a): A mnie kręcą tylko pojazdy, które mogę mieć w miarę moich możliwości.
Nie kręci mnie oglądanie cudzych cudeniek, czy prospektów reklamowych. Największą frajdę daje mi jazda własnym jedno bądź dwuśladem.
Nie warto tracić czasu na zachwycanie się cudzymi cudeńkami, trzeba pracować na swoje własne :>

a ja własnie jade popodziwiać te cudeńka;P i nawet jaknym mógł mieć takie cos to i tak bym nie chciał bo po kiego grzyba mje ciagnik siodłowy potrzebny,nawet jak jest to cabrio:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
7086
#pauline nieaktywny
16 lipca 2011r. o 19:35
~Oj Blondi, Blondi napisał(a): Zapytaj Wujka Google==>on naprawdę nie gryzie :P

oj tam :P Wujka Google bardzo lubię, bo jest pomocny i wiem, że nie gryzie, ale wolałam zapytać się tutaj, bo dlaczego nie?:)

może znajdziemy siebie znów....
7088
#bercik117 nieaktywny
29 października 2011r. o 17:59
Ostatnie grillowanie roku 2011 lotnisko Krzywa 30,10,2011

jak by ktoś chciał trochę "grillować",ma stare zimówki a na te felgi chce założyć nowe to godzina 13.00 [img=1319903969_kqtgpg4.jpg]
2497
#toudi140 nieaktywny
29 października 2011r. o 18:03
a kto juz zedrze to zapraszam na wymianę ;)

Dopisane 29.10.2011r. o godz. 18:03:

bercik lataj nisko i powoli :>

niech to piorun trzaśnie ...
2820
#k1p nieaktywny
29 października 2011r. o 21:27
Jeszcze troszkę i też tak spalę gumę, ale czymś ekstremalnie innym... A tymczasem znów, gdy szykuje się jakaś imprezka, ja jestem w pracy.
Czy Wy macie jakieś kontakty z moim pracodawcą ????

Dopisane 29.10.2011r. o godz. 21:27:

Przypomniało mi się, raz jeden, jedyny byłam z Wami w Krzywej...
Haaa, i moje auto wymiotło czerwoną Imprezę jednego z naszych forumowiczów :-)
Szkoda, że nie ze mną za kierownicą (tiptronic nie chciał ze mną współpracować) :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza