Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

3145
#hemi nieaktywny
30 października 2011r. o 10:41
Detonator napisał(a): A co to za zlot bo jestem nie w temacie może ktoś mnie oświeci.

żeby tylko coniektórzy sie nie rozczarowali,bo może ktos sie bedzie spodziewał setek kompleksowo podłubanych aut a zobaczy kilkanaście autek ludzi którzy chcą się ze sobą spotkać,troszkę poutylizować oponki i będzie później wielkie narzekanie :>

Bercik gadaliśmy dzisiaj,tak więc wiesz ;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4190
#Detonator nieaktywny
30 października 2011r. o 12:24
Dalej nie kumam. Czyli rozumiem że robicie sobie takie wąchanie tłumików i palicie opony. No ciekawe co można jeszcze oczekiwać.
A tak na serio to po co to gdzieś nagłaśniacie jak zawsze jest typowo gówniana zbieranina pseudo Tunerów i ich super blond rurek hehheh. Daj cie sobie spokój bo ja tylko tracę czas na dojazdy autobusem czerwonym na Krzywą. Dobrze że mama robi super kanapki to coś po drodze opierdzielę. Bo nigdy nie mogę się dostać do KFSSSII. Chyba puje do TESKO tam można latać wózkami bokiem za darmo. Miłej imprezy na Lotnisku we KRZYWEJ
783
#Igi nieaktywny
30 października 2011r. o 12:30
Jak Ci się nie podoba to poco marnujesz prąd żeby się tu wypowiedzieć.. dziecinada..

Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego. Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
4190
#Detonator nieaktywny
30 października 2011r. o 12:42
A co twoim zdaniem robicie super imprezy.Wez przestań że by nie parę aut i chętni którzy nie boją się wydatków na paliwo byście stali w jednym miejscu i się podniecali. Takiej odpowiedzi oczekiwałeś chyba. A uwierz mi że troszkę interesuję się autami od bardzo dawna i też bawiłem się w Tuning to od dawna nie pamiętam dobrego zlotu w Krzywej już nie wspomnę o śmiesznym TCB . I od kilkunastu lat zamieniłem Tuning na Rajdy tam się o wiele więcej dzieje. I też mam prawo się wypowiedzieć na ten temat nikt mi tego nie zabroni. A za prąd płaci mi mama heheheh
~brak niezalogowany
30 października 2011r. o 13:52
rozumiem żeby sa ludzie krzesła i taborety ale zeby sie urodzić klamką to trzeba być Dentonatorem
4190
#Detonator nieaktywny
30 października 2011r. o 14:10
Zgadzam się z tobą (brak) lepiej być klamką :P :P
bo co do ciebie brak masz ewidentnie to widać ;( ;(
1877
#Gwynbleidd nieaktywny
30 października 2011r. o 15:22
jak ci mama płaci to niech zafunduje lizaka i psychologa,jesteś jedną z tych łajz to same nic nie potrafią,nic nie mają(dojeżdżają MZK) a do krytykowania są pierwsze,weź sie Kocham Bolec.Info *ij ale tak mocno, pozdrawiam cie ozięble,ŁAJZO

:] :] :]

Zastosowana autokorekta

3145
#hemi nieaktywny
30 października 2011r. o 15:42
sam temat zlotów na lotnisku trwa od wielu miesięcy i był zalozony chyba przed tym zlotem w marcu (na którym to było ok 2 tys aut i kilka tys ludzi),ale jak cos sie dzieje ,jest jakiś SPOT to ktos tam jakieś hasło rzuci.
Sa w polsce i za granica bardzo ciekawe tuningowe zloty,ale nie ma co sie takich konkretnych eventów spodziewać na krzywej,a ze jest to fajne miejsce gdzie mozna bezpiecznie polatać motorkiem czy tez autem (i to w takie sposoby ,że na mieście na dzień dobry posypały by się punkty jak nie prawko w ogóle) to inna kwestia.

Może ktos kiedyś zorganizuje jakis wielki zlot z atrakcjami na lotnisku,a może i nawet będzie darmowa linia MZK na impreze:D:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.